Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?
Benim bebe yine başladı uykusuzluğa iki gün iyi oluyor sonra yine başlıyor sıpa şuan sallıyorum her zamankinden
Akşam yemeği düşünüldü mü? Bugün misafir var mı neler yapacaksınız azıcık sohbet edelim
Caya mısafırım var 2 aile gelecek, aksama hiç bisey yapmadım daha 2 gundur cok halsizim gücüm yok evı temizlemeye kalkicam bı turlu periler gelmedi) hergun yuruyus yapıyordum normalde bu saatlerde ) bı baslayabilseydim.. Yemekte düşünmedim basit bısey yaparım aksama borek fln yapcm zaten
Ve bugün en mutlu günüm ,ikinci baharım oğlumun doğum günü ❤️
Bugun bu saatte kalkmak beni mutlu etti normalde 9.30 10 dan once kalkamazdim yemek düşünmedim misafirim var caya onlara biseyler yapicam tabi once bir kahvalti cay bahceye cikip şu serinlikte oturmak istiyorum umarım aksama gec kalmam çocuğunun iyi seylerini kimseye söyleme ben dedigim gun gecesi mutlaka bisey olur
Kızım okula gitti oğlumla kahvaltı yazcağız Sonra durursa oğlum temizlik yapacağım
Akşama da eşim nöbette çocuklarla kendime dolama biber yapacağım yanına ne yapsam bilmiyorum
Oğlumu kreşe bıraktım geldim kendime keyif kahvaltısı hazırlıyorum akşama menüm belli değiştirmezsem fazla bir işimde yok vurup kafayı uyuycam elimden gelse 24 saat uyurum
1,490,115 soru
24,353,556 cevap
346,598 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın