0 oy
307 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,419 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

2,5 yıl önce kiradayım diye alınmıştı şimdi kendi evime geçeceğim için satıyorum netten fiyatlarına baktım 10-12 bin arası değişiyor. Sizce kaça gider çok temiz kullandım hiçbir sıkıntısı da yok

Biraz eski bir model ama bugün senin eskin bir başkasının yenisi olabilir diye bir laf var ya. Ola ki elimden çıksın vardır belki ihtiyacı olan biri

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadar temiz kullanmışsın kı uzerındemı kagıt duruyor kız ay asla rahat edemem hemen sökerım herseyı eşyalardan :Dbu modelleri alan olcagını sanmam bırde ıkıncı el bence 5000 yaz ama zor satılır gibi
(4,419 puan) tarafından
Ben de tam tersi o kağıtlar çok hoşuma gidiyordu başta buzdolabına bulaşık makinesi ve fırına yapıştırdım sonra pişman oldum buzdolabı ve bulaşık makinasındaki çıktı ama fırındaki çıkmadı sıcak olduğu için yapışmış maalesef çıkmıyor :D
tarafından
Fön makınası tut uzerıne baya sonra dene çıkar :D
(4,419 puan) tarafından
Aman kalsın artık benim değil zaten alan kişi söksün :D
tarafından
İnsan satmaya karar verdiği şeyı nasıl hemen gözden çıkarıyor demi :D sankı yıllarxa bebek gıbı bakmamıs gibi bende bırkac eşya satacagım aman nolursa olsun modundayım :D
(4,419 puan) tarafından
Öyle valla canım gelenler güzel olunca giden çok da üzmüyor. Yıllardır bembeyaz ankastre hayalimdi ama evim kira olduğu için mecbur 2 buçuk yıl kadar kullandım ama emektarım çok memnundum kendisinden  :D
tarafından
Bir laf var ya körün gözü açışonva ilk değneğini kırarmış diye o hesap :D
(4,419 puan) tarafından
Benimki de o misal :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
2_3 bine gider artık eski model bunlar bide 2.el olarak satılır 
(4,419 puan) tarafından
Evet ben de 3 3 buçuk arası düşündüm ama
0 oy
(15,021 puan) tarafından
2 bilemedin 3 denilir annem de buna benzer aldı 2 ye 
(4,419 puan) tarafından
Olmadı bi letgoya atayım kız deneme amaçlı
(15,021 puan) tarafından
at bakalım dene bi

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 559 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.
0 oy
5 cevap 355 göst.
0 oy
6 cevap 317 göst.
2 Mayıs 2023 Moda kategorisinde emirinannnesi (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,304 soru

24,167,299 cevap

335,674 kullanıcı

...