1. Resimdeki bizim ev sahibi'nin köpeği adı da Lodos dünyalar tatlısı, normal de hayvanlardan çok korkarım elimi bile süremezdim ama onun sayesinde biraz da olsa korkumu aştım. Ben eşim ve çocuklar parka veya markete gidelim hemen arkamızdan geliyor hele de çocuklar yanımızda olsa önden gidiyor bizi koruyor kendince, bizimle birlikte geliyor bizimle birlikte dönüyor eve saatlerce dışarda kalsak gitmez asla ayrılmaz yanımızdan sahiplerinin peşinden bile o kadar gitmiyor, sabah eşim işe gidecek hemen ayaklanıyor sonra duruyor anlıyor işe gideceğini. Onunla şöyle bir anım var ömrüm boyunca da unutmam, bir gün kuaföre gittim çok sıra vardı arkadaşta tanıdık olduğu için ben epey oturdum tabi bilmiyorum hala orda olduğunu baya o işlem yaptırmıştım öyle böyle 3 saat geçti çıktım hala da kapının önünde beni beklemiş geldim eşime anlattım dedim sen olsaydın belki 3 saat asla kapıda beklemezdin beni şu garibim 3 saat beni beklemiş. Yani bir gün evimden taşınsak özellikle bu köpek için çok üzülürüm benim çocukları mı benim kadar koruması düşünmesi benim hayvanlara sevgimi daha da çoğalttı iyi ki tanıdım onu
2. Resimdeki de bekar'ken eski çalıştığım kuaförün sahibinindi oda çok tatlıydı onunla güzel vakitler geçirdik