0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (1,019 puan) tarafından
Anneler ben 20 haftalık gebeyim şuan kendimi aşırı derecede yorgun ve sürekli ağlamaklım sizce nedendir  hormonlar mi sebeb. Bu ağlamami nasıl aşa bilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(413 puan) tarafından
Aynen oldu bı kere perde sallandi diye aglamstim rüzgardan dolayı 
(1,019 puan) tarafından
Gerçekten mi
(413 puan) tarafından
Ciddi diyorum kiz
(1,019 puan) tarafından
☺️☺️☺️ Allah'ta seni güldürsün
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
19 haftalığım bende her şeye ağlıyorum ya sonra da oturup gülüyorum kendime buna mı ağladım diye 
(1,019 puan) tarafından
Benim de 3 üncü gebelik cnm da diğerlerinde bu kadar yorgun ve nasılsın dedikkerinde ağlamıyor dum en azından eşimin bugün burnundan getirdim her aradığında ağladım
(361 puan) tarafından
Yok canım bende o kadar değil
(1,019 puan) tarafından
Bugün o kadar valla kuzum sabah başladım Yeni Yeni duzeldim
(361 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
(1,019 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Yeni doğan bebek videolari açıp ağlıyorum duygusallasiyorum 
(1,019 puan) tarafından
Tek ben değilmişim demekki ağlayan bu güzel birşey yoksa psikiyatri ye gidecektim
0 oy
tarafından
Geçmeyecek :) hamilelikte hormonlar bi tavan yapiyo sonra hiç inmiyo lohusalk giriyo araya sonra çocuğun huysuzluklari atakları kocalar kaynanalar adet oluyoruz bizim hormanlar hiç inmiyo benimki düzelmedi yani birlikte yaşamayı öğrendim :) 
(1,019 puan) tarafından
☺️benim öyle olursa Dr boylarım herarde yavrum
tarafından
Aşkım bak etrafına hangi annenin ruh sağlığı yerinde çoğunluğu doktora gitse antidepresana başlarlar kafa gitmese vücut tepki gosteriyo zaten illa bi yerlerinde bişey var erkekler oyle mi :)
(1,019 puan) tarafından
Kuzum zaten. Beni sarsan oldu psikiyatri ilacı kullanıyordum panik atak yüzünden hamile kalınca bıraktım bunun etkileri herarde
(1,019 puan) tarafından
Erkekler bide tartışmak için yer arıyor öküzler sanki onlar hamile bizden önce trube giriyor lar
tarafından
Anlıyorum seni tam iyileşmeden ilaçları bırakınca başa sarmissin o geçer aslında hamileyken de kullanabilecegin ilaçlar vardır doktorunla gorustun mu kocalara gelince çokta tin istediği kadar kusebilir benimki tripte serbest keşke benimki de kusse :)
(1,019 puan) tarafından
Diğer bebeğime hamile olduğumu bilmiyordum ilaca devam ediyor dum kürtaj oldum kalbi durmuştu Dr bu kez izin vermedi sigara kullanıyordum ilacı bırakıcan  sigara yi sordum normelde bırakmam gerektiğini ama günde ne kadar az icersen6o kadar iyi olur dedi
(1,019 puan) tarafından
Valla küssun kuzum geceleri uyumayan ben sabahları istifa eden ben kramplar dan bacaklarım ağrıyan ben istediği kadar kuse bilir
tarafından
Hmm sen çok sıkılıp bunalmadikcs içme o zaman bende itim hamileyken ama toplasan 9 ayda 1 paket anca etmiştir
(1,019 puan) tarafından
9 ayda bir paket ah keşke öyle olsam günde bir pakete çıkardım bu aralar ama inşallah azaltcam yarın 2 tane içi Cem diye söz verdim
(1,019 puan) tarafından
Kendime söz verdim gececek inşallah bu günlerde
tarafından
Ah çok çok fazla bari 4 5 tane icsen
(1,019 puan) tarafından
Yarından itibaren ne kadar az içe biliyorsa.m o kadar az icicem dedm ya kuzum gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi hiç
tarafından
Seni en iyi ben anlarım ilk hamile kaldığımds o kadar kötü olmuştum ki keşke hamile kalma saydım bile dedim bunu anca bağımlılar anlar plansız mi oldu gebelik
(1,019 puan) tarafından
Ya aslında plansız degil planlıda değil  korunurken oldu eşim istiyor du yaş gidiyor 1 tanedaha yapalım diye   birazda bekleyek borç bitsin dedik bebeğimin olduğunu öğrendim
(1,019 puan) tarafından
Kızımda sigaradan tiksindim 2 yıl hiç içmedim oğlumda günde paket paket bitirdim şimdi kinde ilk aylarda sürekli israf ettim için icemedim son 1 haftadır da çok güzel iciym  Rabbim bıraktırmayi nasip eder inşaallah
tarafından
Amin canım inşallah
(1,019 puan) tarafından
İnşallah cnm kulun kula duası kabul olurmuş bizlerde bir birimize dua edelim inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 715 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nilmerve (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,298 soru

24,181,460 cevap

336,341 kullanıcı