0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,745 puan) tarafından
Çok ozur dilerim sorum için arkadaslar. Lütfen linçlemeden bilenler cevao vere bilirse , eşimin 2yildir sırtında aşağıda hatda birazdaha  buyuk sivilce gibi bisey vardı ağrımaya baslamışdı 2 defa doktora gitmisdi doktorda kıl donmesi ola bilir dedi ilaç ve merhem bide bikaç sey yazmisdi surdul filan hiç fayda etmedi sonrada doktora gorunmedi hafife aldı.. son zamanlar yine rahatsız etdi busefer baska doktora gitti oda ayni seyi demis ama azıcık kesikmi atmış yoksa delmismi anlamadım , sonrada peroksidi şırıngaya çekip şırıngayla yaraya deliyin uzerine tutarak sık demiş gorumcem bizde ve iki gündür o yaptı ancak köpükleniyonama ne bi iltihap yok ne kan çıkmıyıor oyle yapincada cani cok yaniyo ustelik iğne ilaçda yazmış, sizce içi boş ve agri veren sivilce gibi bisey ne ola bilir? Doktor demişki eğer boyle tedavi olmazsa ameliyat olacakmış

3 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Canım benim 5 senedir kıl dönmesi yaşayan biri olarak söylüyorum tecrübem ile yazıyorum. Kuyruk sokumumda benimki apse yapacağı zaman kıçımın üzerine dahi oturamam ve şişer patlar. O senin bahsettiğin bana pek kıl dönmesi gibi gelmedi öyle olsa apse olur şişer 
(1,745 puan) tarafından
Allah seninde yardimcin olsun canim peki patlayinca iltihab çıktımı çünkü eşimden cıkmadıda ne kan ne iltihap
(3,728 puan) tarafından
Amin canım sağol 2 gün apse aktı . Sanırım eşinizin ki daha yeni yeni nüks ediyor
(1,745 puan) tarafından
Ola bilir canim apse aksada anlasak oda rahatlasa ama içi bos olunca insan tedirgin oluyo içinden hiçbisey cikmiyo ama taş gibi sert
(3,728 puan) tarafından
Tamam sert ise daha yeni yeni apse dolucak şişecek bence bende ilk çıkma aşamasında kuyruk sokumum sertlik ile başlar sonra apseye dönüşür ama mutlaka hemen ameliyatını olsun
(1,745 puan) tarafından
Evet olacak 10gün sonunda hala iltihap falan çıkmazsa 2yildir uzatdı zaten bosuna
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ameliyatini olsun çok rahat eder. Ama bu konu da iyi bir doktor bulun. İyi temizlenmezse tekrar bi daha oluyor. Kaynım 4 sefer oldu. 4. Cü de bitti. 
(1,745 puan) tarafından
Temizlerken kayninda iltihap filan çıktımı
(2,737 puan) tarafından
Ya onun poposundaydı bilmiyorum da babamın da vardı. Belinin biraz altında popo üstüydü içi kıl doluydu. Ben cımbızla temizleyip sonra sıkardım. Adam kıvranırdı ama içini baya boşatırdım. 6 ay kadar rahat ederdi acımaya başlayınca yine müdahele ederdim. O da ameliyat korkusundan temizletmedi. Ama iltihap falan yoktu. Ben düzenli temizleyinxe iltihap olmuyordu büyük ihtimal
(1,745 puan) tarafından
Sıkıncada bişey çıkmıyordu , anlamadık yani ne ola bilir doktor bile sadece kil donmesinden baska biseyden emin olamiyo yokmu deri altı gosteren cihazlar falan yaa
(2,737 puan) tarafından
Öyle bir cihaz Var da bizim hastanelerde kullanılacak kadar bütçe yok :) bi cımbızla kurcala bi. Ben böyle pis işleri sevdiğimden ilgimi çekip milletin yarasını beresini kurcalarım az buçuk öğrendim :D
(1,745 puan) tarafından
Varda buralardami yaygin değil acaba , gorumcem kurcaladı zaten sıktı sadece çok hafif sivilce suyu gibi bisey cikiyordu cok cok az bisey ama
(2,737 puan) tarafından
Bi genel cerrahiye gösterin. Doktor hallediversin. Uğraşmayın boşuna. Adama da eziyet sonuçta
(1,745 puan) tarafından
Zaten 10 günlük tedavi sonucunda hala ayniysa cerrahi işlem yapilacak. Peki cerrahi işlem olunca ayni gun taburcu ediyolarmı? Zor bi ameliyat mı?
(2,737 puan) tarafından
Baya oyuyorlar orayı da yarım saat maksimum bir saat sürüyor doktor da bilgilendirir zaten. Bi gece yatar ertesi gün çıkarırlar bizdekiler öyle oldu yani
(1,745 puan) tarafından
Ayy kendi canim acıdı vallaa , gorumcem enjektorle oyle yapinca cani yaniyordu şimdi gorumcem gidecek yarin ben nasıl yapacam elim gelmiyo canini yakıcam , o oyle yapinca bende uzuluykrum yan, uffacık kor sivilce gibi ama içi bomboş nasıl bi dert bu
(1,745 puan) tarafından
Tamamen bayiltiyorlarmı ameliyatda
(2,737 puan) tarafından
Aynen genel anestezi. Aman neyini üzülüyon Allah dermansız dert vermesin :) çok şükür çaresi var. O oyulan yerde toplar kendini öyle kalmaz Allah'ın izniylr
(1,745 puan) tarafından
Kız sebebini doktor bile tahmin ederek dediği için biraz korkuyorum , eminlikle demiyorlarki, bide içinde iltihap falan cikmiyo i yüzden rahatsız oldum ne kadar i.t de olsa eşim sonuçda ömür yoldaşım onu acı çekerken gorunce bende kotu his ediyorum , ama öyle aman aman zor bişey değil yani oylemi?
(2,737 puan) tarafından
Değil değil korkma çabucak geçer. Ameliyatı olsun bir haftada yara bile iyişmiş rahatlamış olur :) doktorda içini açmadan bilememiştir
(1,745 puan) tarafından
Anladım canim ondan cok ben cok rahatsız olup korktum ya burayada uzun zamandır sormal istiyordum ama soramiyordum doktorda boyle yarimyamalak şubheci konusunca post açayim dedim . Çok teşekkürler yorumunuz için ♥️
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Yani peroksidi şırıngayla yaranin derinine gitmesi icin sıkıyoruz ama geri köpürüyo fakat en ufak  iltihap veya kan  bile yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 269 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.

Kategoriler

1,489,978 soru

24,351,642 cevap

346,509 kullanıcı