0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,745 puan) tarafından
Çok ozur dilerim sorum için arkadaslar. Lütfen linçlemeden bilenler cevao vere bilirse , eşimin 2yildir sırtında aşağıda hatda birazdaha  buyuk sivilce gibi bisey vardı ağrımaya baslamışdı 2 defa doktora gitmisdi doktorda kıl donmesi ola bilir dedi ilaç ve merhem bide bikaç sey yazmisdi surdul filan hiç fayda etmedi sonrada doktora gorunmedi hafife aldı.. son zamanlar yine rahatsız etdi busefer baska doktora gitti oda ayni seyi demis ama azıcık kesikmi atmış yoksa delmismi anlamadım , sonrada peroksidi şırıngaya çekip şırıngayla yaraya deliyin uzerine tutarak sık demiş gorumcem bizde ve iki gündür o yaptı ancak köpükleniyonama ne bi iltihap yok ne kan çıkmıyıor oyle yapincada cani cok yaniyo ustelik iğne ilaçda yazmış, sizce içi boş ve agri veren sivilce gibi bisey ne ola bilir? Doktor demişki eğer boyle tedavi olmazsa ameliyat olacakmış

3 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Canım benim 5 senedir kıl dönmesi yaşayan biri olarak söylüyorum tecrübem ile yazıyorum. Kuyruk sokumumda benimki apse yapacağı zaman kıçımın üzerine dahi oturamam ve şişer patlar. O senin bahsettiğin bana pek kıl dönmesi gibi gelmedi öyle olsa apse olur şişer 
(1,745 puan) tarafından
Yaaa , o zaman başka bişey . Bizde diyoruz ne kadar derinde ola bilirki
(1,745 puan) tarafından
Aynen kuyruk sokumununun hafif yanda eşiminde taş gibi hiç yumuşamıyo
(3,728 puan) tarafından
Canım apse olur şişmediği sürece o kıl dönmesi değildir kıl dönmesi apse yapar ve şişer seni gece gündüz asla uyutmaz ağrıdan sızıdan bence tekrar gitsin doktora
(1,745 puan) tarafından
10 günlük yazmış işte birşeyler. 2 doktora giti ikside ayni şeyi diyolar. Deri altını gosteren cihaz falan yokmu gozuyle doktor bakıpda emin olsa , boyle tahmin eder gibi nasıl oluyi yabi
(3,728 puan) tarafından
Canım genel cerrahi diye doktor var randevu alıp gitsin . Şişlik olmadan apse olmadan nasıl doktor kıl dönmesi dedi onu da anlamadım ?
(1,745 puan) tarafından
Evet oyle şişlik yok, kor sivilce gibi bisey ama sıkınca biçey cıkmıyo sanki sivilcenin ucunu delmiş doktor içinede enjektoele peroksit sıktı dedi köpürüb iltihab varsa onu cikarsın ama çıkmiyorki, kas agrisi gibi agriymis
(3,728 puan) tarafından
Canım bende ara sıra kıl dönmesi tekrarlar 5 senedir de bende vardır bu illet. Korktuğum için amaliyat olmamıştım ben apse oluşmaya başladığını sizin bahsettiğiniz şekilde hissediyorum Kis gibi sertlik oluşuyor ilk önce hafif acı oluyor günler geçtikçe ağrı sızı çoğalıyor sırt üstü popo üstüne yatamıyorsun sonra apse oluyor şişiyor ister doktor patlatır ister evde sen kendin patlamasını beklersin ben antibiyotik kullanıp kendi patlamasını bekliyorum daha bayramın 1. Günü patladı hatta şimdi geçti komple ne zaman çıkar Allah bilir
(1,745 puan) tarafından
Allah seninde yardimcin olsun canim peki patlayinca iltihab çıktımı çünkü eşimden cıkmadıda ne kan ne iltihap
(3,728 puan) tarafından
Amin canım sağol 2 gün apse aktı . Sanırım eşinizin ki daha yeni yeni nüks ediyor
(1,745 puan) tarafından
Ola bilir canim apse aksada anlasak oda rahatlasa ama içi bos olunca insan tedirgin oluyo içinden hiçbisey cikmiyo ama taş gibi sert
(3,728 puan) tarafından
Tamam sert ise daha yeni yeni apse dolucak şişecek bence bende ilk çıkma aşamasında kuyruk sokumum sertlik ile başlar sonra apseye dönüşür ama mutlaka hemen ameliyatını olsun
(1,745 puan) tarafından
Evet olacak 10gün sonunda hala iltihap falan çıkmazsa 2yildir uzatdı zaten bosuna
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ameliyatini olsun çok rahat eder. Ama bu konu da iyi bir doktor bulun. İyi temizlenmezse tekrar bi daha oluyor. Kaynım 4 sefer oldu. 4. Cü de bitti. 
(1,745 puan) tarafından
Tamamen bayiltiyorlarmı ameliyatda
(2,737 puan) tarafından
Aynen genel anestezi. Aman neyini üzülüyon Allah dermansız dert vermesin :) çok şükür çaresi var. O oyulan yerde toplar kendini öyle kalmaz Allah'ın izniylr
(1,745 puan) tarafından
Kız sebebini doktor bile tahmin ederek dediği için biraz korkuyorum , eminlikle demiyorlarki, bide içinde iltihap falan cikmiyo i yüzden rahatsız oldum ne kadar i.t de olsa eşim sonuçda ömür yoldaşım onu acı çekerken gorunce bende kotu his ediyorum , ama öyle aman aman zor bişey değil yani oylemi?
(2,737 puan) tarafından
Değil değil korkma çabucak geçer. Ameliyatı olsun bir haftada yara bile iyişmiş rahatlamış olur :) doktorda içini açmadan bilememiştir
(1,745 puan) tarafından
Anladım canim ondan cok ben cok rahatsız olup korktum ya burayada uzun zamandır sormal istiyordum ama soramiyordum doktorda boyle yarimyamalak şubheci konusunca post açayim dedim . Çok teşekkürler yorumunuz için ♥️
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Yani peroksidi şırıngayla yaranin derinine gitmesi icin sıkıyoruz ama geri köpürüyo fakat en ufak  iltihap veya kan  bile yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 269 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.

Kategoriler

1,489,978 soru

24,351,642 cevap

346,509 kullanıcı