0 oy
591 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi

yarısını yiyecegiz yarısını çözmeden buzluga kaldirmak istiyorum ama ayiramadim cozumu var mi

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Resm yok cnm
tarafından
ekledim cnm
tarafından
iki parca bonfile ayrilmiyor
-Reklam-
0 oy
(25,652 puan) tarafından
O ayrım yerinden bıçakla ayırabilir doğru değil ama ben bazen o ayrım yerinden tezgahın kenarına vurarakta ayırıyorum 
0 oy
(290 puan) tarafından
Ayiracagjn kenarin tarafini suya koy soğuk su olsn diğer tarafda böyle üste Dursun suya girmesn soğuk su beş dkda çözüyor 
tarafından
oldu:) tesekkur ederim
(290 puan) tarafından
Rica ederim canm ben misafirim gelince aniden hemen tavuğu soğuk suya koyarm daha çabuk çözülür bazıları sıcak su kullanıyor ama bn ondan yanaa değilim
tarafından
Dikkat etmek gerekir ama dolaba tekrar koyulacak kısıma su temas ederse bakteri üremeye başlar
(290 puan) tarafından
Canım bizimkiler geldimi sulalecek gelirler tekrar dolaba atma şansım pek yok
tarafından
Tamam canım ben soruyu soran kişiye uyarı amaçlı söyledim hani yarısını buzluğa geri atmak istedi ya o yuzden
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Bıçak batır ayrılır 
0 oy
(12,048 puan) tarafından
Biraz bıçakla kesip iz çıkarmaya calis sonra tezgahın kenarına vur ayrılıyor ben öyle yapıyorum genelde 
tarafından
tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Yorum yapıyım dicem aradan 32 dk geçmiş çözülmüştür bile:) :) :) 
tarafından
olsun birdahakine çözüm olur. bunun yarisini suya koyarak ayirdim. sen nasil ayiriyorsun?
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Ben posetli haldeyken 10 dk kadar oda sıcaklığında bekleyip çekiçle vurup ayırıyorum.kullanmayacagim kısmı tekrar poşetleyip2dolaba atıyorum.
0 oy
(4,865 puan) tarafından
Kes bıçakla canım
0 oy
(610 puan) tarafından

Uğraşma hepsini pişir :D

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Paldir küldür güm güm tezgah kenarına vuruyom  ben 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,506 göst.
14 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde paşammelegim (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 273 göst.
21 Mayıs 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde D. Deniz (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 102 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,676 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,202 soru

24,326,745 cevap

345,520 kullanıcı

...