0 oy
566 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (855 puan) tarafından

Güzel anneler evet peynir bile yiyemiyorum. Yediğim herşey ama herşeyin çocuğu kivrandirdigini farkettim gazdan ve resmen aç yaşıyorum. Sutum kesilecek diye cok korkuyorum :'(

Bu sekilde bebe biraz daha rahat ama nolur bana yemelik birşeyler deyin kizlar ya vallahi cok açım :'(

8 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Gazin mi mı oluyor sürekli  onu anlamadım  
(855 puan) tarafından
Ben de ne sordugunu anlayamadim canim?
(12,271 puan) tarafından
Gazin mi oluyir her yemekte  diyorum canım
(855 puan) tarafından
Benim degil canim bebegin oluyo ben acsam o da biraz daha rahat en azindan ikina ikina aglamiyo :/
(12,271 puan) tarafından
Gaz damlasını kullanıyormuşum bebeğe  canım   niye öyle oluyir ki  yemen lazım doktora  danış derim
(855 puan) tarafından
Gaz damlasi da kullaniyorum 4. Gün oldu bugun baslayali. 1 aylik olmasina az kaldi nasil olsa gidicez diye sabrediyorum canim...
(12,271 puan) tarafından
Yok canım bak ben hiç ayyy bu dokunur ay bunu yeme demedim kendi  kendine canım ne istiyorsa  yedim
Kuru fasulye  yediğim  ilk gün kızım biraz  huysuzlandı  ama yine yedim ve artık.alıştı   sende o bu su diye seçme ye boaz ağlar sonra alışır
(855 puan) tarafından
Canim biraz aglasa diyecek hicbiseyim yok ama sabahi sabah ediyoruz agliyo surekli emmek istiyor emdikce kusuyor surekli iki büklüm bogazlari tahris oluyor aglamaktan. Benim sinirlerim allak bullak oldu uykusuzluktan acliktan :/ bazen yorgunluktan uyuyup kaliyo ama yarim saat maksimum onda da surekli kipirdaniyo :(
(12,271 puan) tarafından
Yüz üstü yartimayi  sene canım gazi hep gider çok rahat uyuyir  bebekler öyle yatinca
(855 puan) tarafından
Yatiriyorum canim o da yarim saat anca yatiyo sonra bagira bagira aglayarak uyaniyo :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç yemek felan yapmıyor musun canım 
(855 puan) tarafından
Daha 24 günlük canim :(
tarafından
Gaz damlası veriyirmusun  canım
(855 puan) tarafından
Veriyorum canim 4 gun oldu baslayali. Ona guvenip dun bi yiyeyim dedim yine gecem gunduze karıştı: (
tarafından
Allah allah zor bi durum canım doktorlar fln bisey demiyomu
(855 puan) tarafından
Ayini bekliyorum canim o zaman gidicem diye. Ebe ve saglik ocagindaki doktor gaz dedi. Masaj yapiyorum havlu koyuyorum yok yok yok...
0 oy
tarafından
Her gün kimyon çayı falan içmeyi denedin mi?
(855 puan) tarafından
Iciyorum canim rezene ve kimyon gunde 2 defa yediklerime kimyonda katiyorum :/
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Ben de aynıyım yaa :(

(855 puan) tarafından
Vallahi elden ayaktan dusucem diye korkuyorum. Meyve bile yiyemiyorum ya :(
(10,041 puan) tarafından
Aynısı ben de valla yaa :/
0 oy
tarafından
kimyon koyuyirmusun normal yemek yerken corba icerken tabağına canim
(855 puan) tarafından
Koyuyorum canim koymaz miyim... midem kaldirsa ekmegin arasina koyup yicem :)
tarafından
benimde bebeğimee gaz cok vardı sut urunlerine alerjisi olur diyr yeme demisti doktor salca ekmek yiyodum sadece yicek bisey bulamiyodum Allah kolaylik versin canim
(855 puan) tarafından
Ay salça ekmegi de ekleyeyim bari aklima gelmediydi :)
tarafından
valla yemegim olmuyodu bebekten hazirlayamiyodum sabah aksam yiyodum haha :))
(855 puan) tarafından
Ben mecbur yikiyorum her gün canim o zaman araliksiz 3 saat civari uyuyo o zaman yapiyorum islerimi baska türlü olmuyo çünkü ama salca ekmek aklimda :)
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Canım yesen de üstüne rezene yada kimyon iç 
(855 puan) tarafından
Ikisini de iciyorum canim. Denedim yeyip yine de cayi icmeyi hicbi ise yaramadi :/
0 oy
tarafından
Ekmeğin arasina koy canm yesillikleri mis gibi süt yapıyor karnında doyar :( kahvaltı da güzel oluyor hem yumurta bal reçel pekmez fln yiyebilirsin. Benim bebegumde çok gazlı ben kahvaltıdan sonra hemen bitki çayının içine kimyon atıp içiyorum sütumden geçiyor sıkıntı olmuyor bir de öyle deneyebilirsin ama ben aşırı gaz yapacak hiç birbsey yemiyorum.
(855 puan) tarafından
Evet yesillikte mantikli canim. Ben sabah yumurta pek yiyemiyorum midem almiyo. Mecbur zeytin ekmek. Sonra aksama kadar anca sehriye corbasi. Kimyon rezene hep içiyorum bi sabah bi akşam. Normal cay bile icemiyorum korkumdan uykusuzluk yaparmis cocukta diye. Meyve yok tabiki valla deliricem :(
tarafından
Bende hiç meyve yemiyorum ya çok özledim :((
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Yesen de gaz olacak yemeen de ağladığın da tuttuğu hava bile ona gazdır o yüzden ye yoksa sütun olmaz 
(855 puan) tarafından
Canim valla yemeyince en azidan gece biraz daha uyuyo inan. Azicik dinlenmek yemekten daha agir basiyo :/

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 371 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
10 cevap 225 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,468,905 soru

24,065,602 cevap

330,355 kullanıcı

...