0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (1,899 puan) tarafından
Kızlar duşakabinin silikonlari kararmış söküp yeni silikon mu çeksem yoksa temizlenir mi bı şeyle 

3 Cevaplar

0 oy
(1,650 puan) tarafından
pamukla camasir suyu onujn dermani aksam yap sabah bak tertemiz oluyor
tarafından
Evet bnde böyle temizliuorm bembeyaz oluyor
tarafından
Yarın hemen denicem bendede aynı dert var
(1,899 puan) tarafından
Bı yerde görmüştüm denicem mutlaka
(5,198 puan) tarafından
Nasıl yapıcaz pamukla kızlar Allah rızası için tarif edin bendede aynı dert var Kalkim hemen şimdi yapıcam
tarafından
Silikonlara çamaşır suyunu sık ama koyu kıvamlı olandan değil ace olan bidon varya onlardan sonra pamukla kapat silikonları sıktığın yerin . Pamuğun üstünede sık biraz çamaşır suyu . Ben cam sil şişesine çamaşır suyunu dolduruyorm sıkıyorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı dert bendede varya eşim ben hamileyken tek kaldı evde hep kapıyı kapamış nemden simsiyah olmus tamda temizlemediginden kalmış öyle hep şimdide çok kimyasal kullandirmiyo evde çocuk var diyip evin içine koku yayiliyormus öyle temizliyom ama cikmiyo siyahliklar bide kiraciyim ztn banyo ilk geldiğimdede iyi halde degildi bi çözüm bulamadim bende burda beklim bakım tavsiyelere ☺️
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benimde bu hamilleliğimde ilk 4 ay düşük riski yüzündeen hiçbir temizliğe dikkat etmedim hep siyahladı sarardı eşim silikon almış büyük ihtimalle yarın pisleri temizleyip yeni silikonu yapacak ben çamaşır suyu ile de yıkadım telledim de geçmedi son çözüm artık yeenilemeek 
(1,650 puan) tarafından
siyah olan yerlere pamugu diz ustune camasir suyu dok 1 gece beklet sabahinda tertemiz oluyor
tarafından
Benimde ev kira tasindigimda oyleydi ama 8 aylik hamileydim ne camasirsuyu kullanabilirdim nede temizlik yapabilirdim sonra dogum du vs kaldi bi ara temizlim dedim telledim camasir suyu porcoz karistirdim öluyodum nerdese ama yinede temizlenmedi simdi pamugu deniycem :)
(1,716 puan) tarafından
Valla İzmir'in meşhur krolak çamaşır suyu var okadar keskin ki daha hiç bir leke dayanmaz derdim ama benim bu küflerim dayandı gitmiyor ay ki geçti daha eşim yeenilesin boş ver canımdan değerli değil az temizlemedim
(1,650 puan) tarafından
bendw izmirdeyim pamukla camasir suyunu dene bi gorursun
(1,716 puan) tarafından
Denerim bakalım ne oluyor ama silikonu evde hazır aklımda bulunssun nmemli ortam hep küfleniyor yaparım
tarafından
Aksam denedim ben harika sonuc inanamadim tertemiz yapti kizlarrrr :)) ama acayip camasir suruyu koktu banyo hala gitmedi var basimi agritti
(1,716 puan) tarafından
Ellerine sağlık ay benim tezgahta Beyaz silikon da nokta kadar iki yerde sararma var bende orda deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,477,155 soru

24,179,081 cevap

336,248 kullanıcı