0 oy
147 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,811 puan) tarafından
Iyi günler kızlar,

Ben bir türlü köfte yapmayı beceremiyorum. Hangi tarifi denediysem Allah günah yazmasın da çok kötü oluyor tadı, kuru oluyor kofteden başka her şeye benziyor. Söyle güzel bir tarif yok mu bana önerebileceğiniz? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
kıyma yağsız mı acaba? ben artık kafama göre yapıyorum. hazır şeyleri pek tavsiye etmem de köfte harcı ile dene istersen bir kere de. 

ben yemek tarifi bakacaksam nefis yemek tariflerine bir de refika nin tariflerine bakıyorum canım. 

köftenin en püf noktası bana göre güzelce yoğrulması. ve birkaç saat dinlenmesi. bir de pişirirken çok mu pişiriyorsun acaba?
-Reklam-
0 oy
(3,466 puan) tarafından
Kıyman yağsızsa kötü oluyor, ekstra iç yap alıp içine koyabilirsin. Baharat olayı zaten tamamem damak meselesi
0 oy
(2,400 puan) tarafından
Valla bende senin gibiydim ama artık çok güzel tarif buldum annem ve kardeşimin yaptığı bende onu yapıyorum 300gr kıyma galeta unu bir bardak her baharattan birer çay kaşığı karabiber tuz kimyon bir tane orta boy patates bir tane soğan rendesi bir tane de yumurta 

Çok güzel oluyo ve kokmuyo en önemlisi
0 oy
(1,901 puan) tarafından
Kıyma yağlı olursa güzel olur kendi yağı yoksa sıvıyağ köy yogururken yumurta baharatlar galeta unu yada bayat ekmek varsa bazısı maydanoz koyar ben sevmiyorum öyle.ve mutlaka çay kaşığı kadar karbonat at içine kabarıyor köfte puf puf oluyor 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Kiymandan dolayıdir dana döş çektir kıymayı diğer türlü benim koftemde ya tutmuyor ya yağsız kuru birşey oluyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
9 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 469 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,257 soru

24,180,882 cevap

336,321 kullanıcı

...