0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Eşim her kavga ettiğimizde annemle babamla konuşmakla ayrılmakla beni tehdit ediyor biizim bebeğimiz var ben ne yapcağımı şaşırdım 

23 Cevaplar

0 oy
(4,311 puan) tarafından
Tamam iste sende eşine benze olmuyorsa zorlamayacaksın gerek yok bu aksam sofra hazır değilse olmuyorsa zorlamaya gerek yok ,kendisi hazırlayabilir.Bu gece canın istemiyorsa olmuyorsa zorlamaya gerek yok kabullenecek bu durumu zorbalık yapmayacak,eskisi gibi davranamıyorsan olmuyorsa zorlamaya gerek yok hayatım diyeceksin caba göstermek emek vermek  zaman alır olmuyorsa zorlamaya gerek yok hayatım diyeceksin.Yeni felsefen esinin katkıları ile olmuyorsa zorlamaya gerek yok olacak.Mesela bu akşam erkenden yatacaksın bebisi eşine vereceksin bir laf ettiğinde hayatım yoruldum olmuyorsa zorlamaya gerek yok baba rolünü alacaksın napalim artik diyeceksin  popisini yatağa sokup arkani donup uyuyacaksın ve kesinlikle kalkmayacaksin.
(4,311 puan) tarafından
Bunu o kadar sık yapacaksın ki önce kavgaya dönecek aranızda sonra dalga konusu olacak ama o kadar bikacak ki bir daha ciddi bir gerginlik olduğunda asla kullanmayacak.
Cayi demle demini almadan koy bardağa bu ne derse hayatım yorgun geldin bende acele ile yaptım olmuyorsa zorlamaya gerek yok  niyet önemli bu sekidle içersin ne olacak ki diyeceksin.Bu ne saçmalık diye sakin düşünme çok büyük anlam içerir.Iste zorlanmadan emek verilmeyen şeylerin hayatımızda bıraktığı tat işte böyle dersin alt tarafi birbcay ne kadar rahatsız etti seni değil mi ,ya hayatımız evliliğimiz zorlanmaya gerek olmayan bir hayatın verdiği tadı tahmin bil edemezsin simdi bu cayi iç afiyet olsun dersin
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Bekara koca boşamak kolay derler Ama sana bir şey söyleyeyim mi bir çocuğun varken de tahammül edemiyorsan bırak ananın babanın evine git Hiçbir şeyi Senden daha değerli değil 7 yıllık evliyim 3 tane bebeğim var bu zamana kadar Onun başı benden dolayı öne eğilmesin diye yapmadığım fedakarlık kalmadı ailesine onun akrabalarına arkadaşlarına o kadar mütevazı görünmeye çalıştım ki olmadığım biri gibi görünmeye çalıştığımki Sırf onun başı Öyle gelmesin diye ama kendi isteklerimi kendi kadınlığımı o kadar geri plana atmışım ki şu an Ben ben olduğum yerde değilim O yüzden düzeltmeye uğraş konuş De ki ben böyle bir şey bir daha dersen çekip gideceğim ve bir daha tekrarlandığında çek ve git yerin neresi olursa olsun hiç acıma kimseye acıma kendinden ve çocuğundan başka kimseye acıma yeri geliyorsa çocuğuna da acıma çünkü yarın bir gün büyüdükleri zaman onların hepsi yuvalarını kurduğu zaman sen seni sürekli tehdit ederdi sürekli olmuyorsa ayrılalım diyen bir adamla baş başa kalacaksın ve bu adam belki mesela bırakıp gidecek hem de yüzüstü senin bırakamadığın adam belki seni terk edip gidecek arkasına bile bakmadan kimseye tahammül etmek zorunda değilsin ama seviyorsan düzeltmek zorundasın
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Benimki ararım filan demez kavga ettikmi olmuyorsa zorlamayiz der yarım saat sonra tukurdugunu yalatirim bı hafta peşimden koşar 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,830 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
22 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,236 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu