0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Arkadaslar sosyal yardim icin eve gelindi bana kagit verildi esim ve kendim imza attiktan sonra bi yere vercekmisiz soylediler ama anlayamadim sosyal yardim alanlar varmi sureci anlatirmisiniz sizjn de evinizie gelip kagit verdilermi sonra o kagidi nereye götürdünüz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana hiç kağıt imzalatmamışlardı. Eve gelip baktılar sonra gittiler onaylanırsa mesaj gelecek dediler bir süre sonra para yattı zaten 
(44 puan) tarafından
Bana da sms gelcek dedi kartini alirsin dediler kagit birakildi sosyal yardim mudurlugune ait esim ben isim yazip imzalicaz goturcez ama nrreye bilmiyorum birde parasi nereye yatti senin
tarafından
E devletten girdiğim zaman para yatıyor du oradan kartıma aktar diyordum kartıma aktarıyor dum. Hesap kartı açmıştım kendi adıma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sosyal hizmetler mezunuyum belediyeye veya olduğunu yerde sosyal hizmet binası varsa oraya verebilirsiniz 
(44 puan) tarafından
Tamam peki sonraki surec ne olcak acaba birde sms gelcsk dediler
tarafından
Evet ne için yardım aldıysanız mesaj gelir erzak yardımı ise gelmeden ararlar sadece ama para yardımı ise ya onaylı bir kart numarası alırlar sizde veya TC nize yatırırlar ptt den alırsınız
tarafından
Bu arada ihtiyaç sahibiyseniz belki bilmediğiniz yardımlar vardır ben yazıyım size
Aile destek parası
18 yaş altı okuyan çocuklar için kırtasiye yardımı
Bazı belediyelerde günlük ekmek
Elektrik indirimi yardımı
Su indirimi yardımı
Gebeler için gebelik paketi yeni doğum yapanlar için hoşgeldin bebek paketi
Evde yaşlı veya kronik hastalığı olup ilaç kullanan kişiler için de yardımlar var hem erzak hem para yardımı dahası aklıma gelmiyor ama imza attırmak için gittiğiniz yere sorabilirsiniz veya muhtarınızla konuşun o sizi yönlendirir
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Hangi sosyal yardımdan geldiler İBB nin var öyle evrak teslim etme ama diğer kurumlarda yok
(44 puan) tarafından
Sosyal yardim başvurunuz var dediler anlamadim ki sed yardimi degil galiba

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,383 cevap

335,393 kullanıcı

...