bir bana mı öyle geliyor yoksa diğer anneler mi bilmiyorum ama yavrumun bebeğimin ayak parmakları terleyince o ekşiyen koku sanki dünyanın en harika kokusuymuş gibi geliyor bana emzirdiğimde beni ödüllendirmek ister gibi emzirdiğim gibi eliyle ayağını çekiyor o parmaklarıni burnuma dayıyor Allah'ım nasıl güzel bir koku nasıl güzel bir duygu ama sanki kendimi böyle cennetteymiş gibi sınırsız bir sevgi ve bir merhamet hissediyorum içimde Rabbim herkese böyle duygulat nasip etsin inşallah.
Ay boynu kokardı öyle, ekşi peynirim diye severdim
Onu çok seviyorum ayaklarını böyle koklayıp öpmeyi Bir de boynunu o kadar güzel mis kokuyor ki şu an bebelerim büyüdü ve canım bebek çekti
Postu açmadan bildim resmen :D ayak sevmem hiç ama bebemin o minicik parmaklarını burnuma soka soka kokluyorum :D
Gecen sarımsaklı bir şey yedirmistim unuttum ama şimdi neyse bir yarım saat geçti oynuyoruz böyle tam kucagim da gegirdinormal de varya en nefret ettiğim şeydir allahim bu koku nasil güzel geldi bir de gülüyor içim eridi şu an yazarken bile sanki kelebek uçuyor dedim kurban olurum senin ağzındaki kokuya yavrum
11 aylık bu arada :D
Hahahah bide ergen olup terleyince koklayın
1,507,110 soru
24,601,370 cevap
363,614 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın