0 oy
183 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,230 puan) tarafından
Kızlar sorum şu 25 gram 22 ayar burma bilezik yatırım yapsak kaç tane ile orta halli bir araba gelir Fiat olur ne bileyim anlamam ben markalardan eşim memur asker yani o tarz düşünün memur bir ailenin alabileceği orta halli bir araba için kaç burma gerek sizce yani bir buçuk sene bu nefret ettiğim yerde kalmamız lazım 7 aydır burdayiz doğu görevimiz iki sene zorunlu herşey her gün uçuyor oyuzden hesap kitap yapamıyorum tahminleri alayım lütfen teselli olsun

2 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Bizimki en düşük arabalardan 85 model reno broadway keçi gibidir kolay kolay yolda bırakmaz ama iç konforu varmı desen yok şuanki piyasa fiyatı 120 bin tl eşim araba tamircisi o yğzden  bakımına para vermiyoruz versekte çok gitmigor pahalı arabanın bakımıda pahalı olur onuda söyliyim  kliması yok bizim arabanın öte yandan benim ayağımı yerden kesiyor yeterli  5 sene önce 5 bin tl ye alıp içine 5 binde motorunu yenilemiş tabi işçiliğede 2 bin desek ama kendisi yenileiğinden işçilik yok 10 bin tl ye tüm arabayı mal etmiş şuanki piyasası 120 bin tl ha wosvagen vardı görümcemde yeni modellerden 340 bin tl ye aldılar eşim alma dedi bu araba yaptığjn tamiratı bakımı inkar eder dedi bunlar arabanın genişliğine rahatlığına aldandılar evet şuanki piyasa değeri 1 milyon arabanın ama 300 bin tl masraf tutmuştur  bunca zaman  sğrekli arıxalanıyordu  ki eşim çoğu zaman işçilik ücreti almıyordu  en son ev alırken takas etti evle ve üzerine para koyarakta birde geri satın alanda kimse yoktu arabayj ama sonunda birine itelediler arabayı şuan şahinler bile piyasanın en ucuzu olarak bilinir 50 60 bin tl idi en son
(1,230 puan) tarafından
Şahin brodvay Toros da düşünmez eşim yani onlar biraz düşük model bizim bebeğimiz var buranın kişi soğuk memleketimizin yazı çok acaip sıcak haliyle biraz klima olsun konfor olsun ister eşim bir de masrafı çok biliyorum az çok ama dediğim gibi biraz daha orta halli düşünürüz brodvay vs biraz risk işi sağı solu belli olmaz uzun yolda birakabilir babam 15 sene önce onlar ile öğrenmeye başladı bizim her an araba patlayacak gibiydi çok yollda kaldık millet bizimle dalga geçerdi
(782 puan) tarafından
İnan benim arabanında görüntüsü dıştan püf deaen uçacak gibi durur ama biz onla kaç şehir gezdik eşim parça almaya ucuz araba motoru bakmaya hep bizimkiyle gitti izmirden sinopa maraşa adanaya ankaraya çok gittik ha tabi ben yanımda ayaklı tamirciyle dolanıyorum onun rahatlığı var ha bende klimalı olmasını isterdim ama yapabileceğim birşey yok bizim arabanın önceki sahibi arabayı normal ev için kullanılan duvar boyasıyla boyamış eşimi durdurup bu arabanın eski sahibi bendim felan demiş birgğn trafikte eşimdr abi bu arabnın boyası ne böyle demiş duvar boyası kullandım demiş eşimde iyi halt ettin demiş hatta   ha vizeden bu sene kalmamızın tek sebebi koltuk döşemesi oldu koltuk döşemeleri delik diye  arabayı vizede vbıraktılar eşim döşemecide yeniden döşetti  ha tabi orta halli klimalı hyundailer var güzel araba eşim tamirci olunca her türlüsüyle gezdim ama tabi hepsinin fiyatınj bilmiyorum
(1,230 puan) tarafından
Canım benim senin eşin bu işten anlıyor benim eşim hiç mi hiç anlamaz direksiyonu bile yok ehliyeti var ama pratiği yok o kim tamir etmek kim kaldı ki biraz tokatlarlar eşimi cingöz değildir ne yazikki
-Reklam-
0 oy
(28,447 puan) tarafından
Biizim egea sedan vardi yeni sattik 750 bine verdik fiatin arabasi 
(1,230 puan) tarafından
İkinci el 750 yani
(28,447 puan) tarafından
Biz sfir aldik  ama satinca iknci el oluyo alirkende 800 e aldik zaten kac bilezik eder o zaman
(1,230 puan) tarafından
Ne zaman aldınız ki
(782 puan) tarafından
Gramı 2000 tl den hesaplayıp 25 gramdan  15 tane bilezik ediyor  750.000 tl için  tane bilezikten hadi 1 tanede biz diyelim bu satışta düşükten alıyolar deaek 16 tane 25 gramdan bilezik eder harelde
(1,230 puan) tarafından
Sağol canım detaylı bilgi için acaba bir buçuk seneye kadar uçar mi yine elimizde kalır alamaz miyiz
(28,447 puan) tarafından
İki ay once aldik gecen hafta sattik
(782 puan) tarafından
Altın seçimden sonra uçmaya başlar ama hızlı bir uçma olurmu bilmiyorum bu arabalarda dolardan felan etkileniyor şuandada alabilirsin bu saatten sonra birşeylerin fiyatları düşmez   ama tabi kâr edebilirsiniz arabadan hiçbirşey olmasa bile binip gitmeniz rahat olur çocukla arabasızlık çok zor olur  bende mahremiyette oturuyorum dağ başında market manav hastane ulaşım felan hiç yok eşime söylüyorum giderken beni hastaneye atıyor bazen geri bırakmak için hastaneye beni bekliyor bazende taksiyle dönüyorum haftaya 8 aylık hamile olucam   ama güvenilir bir tamirciye danışın arabayla ilgili öyle kendi başınıza almayın piyasa çok dolandırıcı dolu
(1,230 puan) tarafından
Şuan alamayiz paramız yok
(1,230 puan) tarafından
Çocuk bir yaşında doğduğundan beri otobüste sürünüyor zaten onun için istiyoruz otobüsle çok zor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 165 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 552 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevim_aydin (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
22 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hediye&HM (7,074 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,046 soru

24,177,616 cevap

336,196 kullanıcı

...