0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (965 puan) tarafından

Bu kocalar asla hakkımızı ödeyemez Ler herhalde:)) canı istedi diye giriştim benim canım çıktı 

image

4 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Çok güzel gözüküyor eline sağlık cnm 
(965 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(6,777 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

(965 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
tarafından

Neyseki benşm kocamın canı puding cekıyor hayatta yapamam :D ellerine Sağlık canım 

(965 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)) en rahatı valla
0 oy
tarafından
Bende bugun vezir parmağı yaptım, senin yaptığın dan da yapmıstım daha önce ellerine sağlık 
(965 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim, seninde ellerine sağlık:)
tarafından
Sagol cnm ❤️ misafir vardı bugün kaç gündür de temizlik yapıyorum dizlerim tutmuyor suan yatağa gidecek hal kalmadı birde yuruyus yaptık geldik esımle ben pertt
(965 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım vallahi benim de iki tane büyük canavar üstüne 9 aylık soğuk algınlığı almış bir bebekle günün tüm yorgunluğu üzerimde sallana sallana yataklarını hazırlıyorum bugün hiç temizlik yapmadım desem yeridir.
(965 puan) tarafından
Gerçekten diz sağlığı çok önemli benim de geçen sene ağrıyordu doktora gittim diz kaslarım zayıflamış egzersiz yaptım Bir süre iyi oldu sonra bıraktım tekrar benimki de fazla bebek sallayınca bayağı böyle tel gibi birbirine dolanıyor Rabbim şifa versin inşallah seninki umarım geçici bir durumdur
tarafından
Benım de 3 yasinda oglum 9 yasında kızım var.. Valla temizlik hiç bitmiyor evde kirli bısey bırakmadım dolap içleri perdeler heryer temiz oldu hıc durmadim. Allah yardımcımiz olsun, saglık olsn ne diyelim
tarafından
Ben kendimi çok yoruyorum cnm ondan agrıyor birazda kılom var yük biniyor dizlerime dinlenmem lazım bugün misafir gelecek diye 1 dk oturmadım evı temizledim yemek cay tatlı kahve iş güç derken bittim ayriyeten cocuklar derken kac gunun yorgunluğu var. Esımde yardım ediyor sagolsn
tarafından
Benımde kaslar zayıf sanırım cabuk yoruluyor dizlerim, Rabbım sıfa versın sanada canm
(965 puan) tarafından
Çok şükür eşiniz yardım ediyor, benimki zar zor bebeğe bakar ancak. Büyük oğlum atipik otizm en çok o yoruyor beni .
(965 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah
tarafından
Esımden Allah razı olsun yapıyor da evde vakti cok yogun çalışsa yorulsa yapmaz.. Allah yardımcımiz olsun, yavrularımızı bagıslasın, Amin ınsaallah
(965 puan) tarafından
Amin inşallah canım, Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallah
tarafından
Canım bısey sorcam ya benm bacaklarımda odem cok var, birde dolaşım bozukluğu var böyle mor kılcal damarlar çıkmış bazen çok sızlıyor kemiklerim agrıyor ayak bileklerime agrı giriyor. Ben hangi Dr bölüme gitmeliyim diz kapagimda da birinde ses geliyor kütür kütür sen hangi bölüme gittin
(965 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  ben diz ağrısı için ortopediye gitmiştim
tarafından
Allah razı olsun kardeşim ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 426 göst.
11 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sazh (5,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 506 göst.
0 oy
23 cevap 869 göst.