0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar naparsam yzpayim.bulAmiyorum siz nasil.Aliyorsumuz randevu

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Akşam 5 ten sonra yada gece 10 dan sonra arıyorum. Mhrs den talep oluşturuyorum. Açılınca haber geliyor. 
(5,469 puan) tarafından
Aynen yazacaktım yazmışsın canim
tarafından
Sen yorulma hastasın diye ben yazayım dedim canım
(5,469 puan) tarafından
Sesim hariç iyiyim kız :)) bugün borkot almaya gitcem sağlık ocağına yarın kan verecekmisim bide bebişin aşısı varmis içim bı acayip oldu :)
tarafından
Her aşı döneminde Ben de aynısını yaşıyorum geçen ay aynı gün büyüğü ve küçüğünün aşısı vardı önce birini sonra birinin ağlamasına nasıl dayandım gel de bana sor
(5,469 puan) tarafından
Babası bugün Konya'da gece gelecek beraber gidelim dedim benim gözüm karariyo gorunce hele şu topuk kanında bayilacaktim
tarafından
Hemşireler tutuyor bizde ya biz dayanamayız diye ya da elimizden kaçırırız çok küçük diye hemşireler riske atmıyor kendileri tutuyorlar
(5,469 puan) tarafından
Kız kendi tutuyor zaten de o ses yetiyo bana babası bakiyo ben bakamıyorum
tarafından
Bizim babamız odaya bile girmiyor Hatta sağlık ocağının dışarısında bekliyor o derece düşün en son açıda dedim ki birine sen gir birine Ben gireyim ben girersem aşıyı vurdurmadan çıkarım deyince mecbur ikisini de ben girdim
(5,469 puan) tarafından
Öylede zor kız benimki ilginki öyleydi ikincide güç geldi adama ilkini kucağa bile almamıştı hemen düşün:)
tarafından
Kız benim Adam kendini aşı vurdurup kan aldıramıyor düşün bayılıyor iğneyi görünce☺️
(5,469 puan) tarafından
Ha ha doğumuna girseydi napardu acep:)))
(23 puan) tarafından
Teşeķüerederim
tarafından
Gitmezdi ki, ben çok istedim ama ben yapamam hayatım. Birde benimle uğraşmak zorunda kalırlar dedi ☺️çok kötü oluyor böyle ya. Her hastalıkta kan verirken bayılıyor. Hemşirelerde hazır bayıldı hemen kan alıyor. Sonra ayılıyor. ☺️
tarafından
Rica ederim tatlım
(5,469 puan) tarafından
Ay sesli güldüm kız hazır bayıldı kan aliyo :))
tarafından
Bayılmasa titremekten lan alamıyorlar ki. O yüzden eşim hasta olmasın... ☺️
(5,469 puan) tarafından
İhmal etmeyin yinede siz canım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
10.5 la 11 arasında bakacaksın ertesi güne bulamazsn 15 .16 gün sonraya bulursun onun için erken ayarlamak lazm 
(23 puan) tarafından
Teseküerderim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 465 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejlabebek (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,182 soru

24,179,344 cevap

336,258 kullanıcı

...