0 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (640 puan) tarafından

Kizlar bugün başımıza can sıkıcı bir olay geldi 

Biz araba  almak için araştırma yapıyorduk bir tane araba bulduk neyse adamla konuştuk adan bolu da ben ise başka şehirde adama sen getirir misin aracı biz gelemiyoruz dedik tabi gelirim aracı getirim fakat benim gelecek yol param yok dedi bebegim hasta hic param kalmadı dedi 100 tl gönderir misiniz yol parası yapim gelirken dedi bizde gerçekten samimi geldi inandık gönderdik ve bugün sabah arabayi getirecekti bekledik gelmedi arıyoruz açmıyor başka numaradan aradık açtı efendim dedi biz sizi bekliyoruz nerdesiniz ciktinizmi yola diye sorduğumuzda konuşmadı sonra kapattı ondan aradığımızda da telefonunu kapattı mesajlarımıza bile cevap vermedi dünyanın sonu nereye gidiyor inan moralimiz çok bozuk 100 tl gitti hadi sadakamiz olsun diyoruz fakat araba kendininde değil başkasının aracını koymuş internete plakayı fln kapatmış sonradan farkettik ama hakkımızı helal etmiyoruz ben bebegimin mamasını ihtiyacını zor karşılarken sahtekarın birinin dolandirmasi zoruma gidiyor sabahtan beri moralim çok bozuk  :( 

23 Cevaplar

0 oy
(164,150 puan) tarafından
Kime guvencen kiz en yakinlarin neler yapiyo elalem napmasinki 
(640 puan) tarafından
Valla çok haklisin en yakınından korkar olduk
-Reklam-
0 oy
tarafından
100 lira için o bebeğin hakkını nasıl ödeyecek yazık 
(640 puan) tarafından
Rabbim belasını verir inşallah:(
tarafından
Allahım sorar canım sıkma canını
0 oy
tarafından
Aynısı bizim başımıza geldi canım eşim galerici
(640 puan) tarafından
Size nasil oldu canim
tarafından
Bizim daha çok para gitti maalesef. Biz dedik bize getirin arabayı adam dedi ailemle gelicem. Biz mersindeyiz o ankara da. Eşim dedi ben senin ailene bilet alacağıma kendim gelir alırım. Adam 150 tl kapora istedi. Eşim adanadan uçağa bindi 250 tl bilet parası verdi 5 saat bekledi adam telefon açmadı gelmedi de sonra dönüşte bi daha bi ton bilet parası verdi döndü. Tabii adamdan ses seda yok engellemiş her yerden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 446 göst.
17 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Berramm (520 puan) tarafından soruldu
+5 oy
48 cevap 4,104 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 275 göst.
13 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Denizela (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,372 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,638 soru

24,433,082 cevap

352,633 kullanıcı

...