0 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar bende aranızdan biriyim  bu  soru yüzünden yeni hesap.actim

Kafam şu sıralar.cok karışık kızlar eşimle aramda biraz sorunlar var çok pişmanım evlendigime kaçtığıma küçük yaşta anne oldum eşim bazen beni duymazlıktan geliyo umursamiyo gibi davraniyo çok yoruldum 

Aklımda sürekli.cocukluk aşkım geliyo diyorum keşke evlenmeseydim keşke kaçmasaydım okusaydım da cocuklik.askimla.olsaydim diye ne yapicam bilmiyorum 

Bilmiyorum eşimle severek evlendim ama unutamıyorum galiba.cocukluk aşkımı bu durumdan nasıl kurtulacagim bilmiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum:'(

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne *** a evlendin o zaman farkındaysan koynuna girdiğin bir kocan var artık bu da bir ihanet sayılır belki kocan da seninleyken çocukluk aşkını düşünüyordur :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocukluk aşkını unutamadıysan ne diye evleniyorsun ki..... 

Kocan senin düşündüklerini düşünseydi ne hissederdin otur bunu düşün sen 
(11,344 puan) tarafından
+++++++cok artı yazacaklarımı yazmışsın:O
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+1 oy
(2,104 puan) tarafından
Acaba kocanda çocukluk aşkını düşünüyormudur?
0 oy
tarafından
Çocukluk aşkı adı üstünde!!!!

Geçmişte kalmış eşinle kötüsün diye akına onu getirme eşinle iyi olmaya gayret etmelisin canım Allah yardımcın olsun 
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Seni yargılamak istemem ama yaptığın çok yanlış bir şey senin artık bir çocuğun eşin var çocukluk aşkını düşünmek yerine eşini huzurunu ve yuvanı düşünmelisin İnsan bazen evlendiğine pişman olabiliyor ama sen Evli bir kadın Ken çocukluk aşkını düşünmen yanlış
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Eşinle aranda sorun olduğu için öyle düşünüyor olabilirsin bence eşinle arandaki sorunu çözmeye çalış evladin var senin evladını düşün. 
0 oy
tarafından

tarafından
Nasıl boş yorum atabildi. :d
tarafından
Küçük sırrımı asla paylasmicam :D
tarafından
Yaaa bana daa mıııııı://// bana bnaa dünyanaaaaa
tarafından
En çok sana :D
tarafından
Vayyyy beee sevgiiii dmeek sende hııııı :///
tarafından
Bende tabi benim neyim eksik :D
(2,840 puan) tarafından
bosluk bosluk boslukkk yaparakk tabiisii
tarafından
Yap bakiyim oluyo mu boşluk boşluk ile haahah :D boşluk boslukmuş
tarafından
Ne desem boş mu demek istedin sevgii :Ddd
tarafından
Yok konusursam söverim demek istedim :D
tarafından
Aman bacım sen sakin ol. Sen sinirlenince iyi şeyler olmuyor ahahahah
tarafından
Ahahahahaha sakinim bak yorum bile yapamiyorum o derece :D
0 oy
(297 puan) tarafından
Canim once bi sakin ol ve Allaha hamd et çoluk çocuk sahibisin gecmisi gecmiste birak ve esinle nasil arani duzeltirsin bunun yollarini ara Rabbim yuvana huzur versin yanlis yoldasin zararin neresinden dönsen kârdir guzel kardesim
0 oy
tarafından

Bazen insan geçmişine çok fazla takılıp kalır , ve tekrar o eski günlere gitmek ister , rabbim yardımcin olsun 

0 oy
(2,840 puan) tarafından

abowwww linc yemeye hazir ol ywrum :) ESAS DURUŞ:ninja:

0 oy
tarafından

Seni linç etmeyeceğim gel bakış açılarını değiştirelim biraz.

Eğer Allah çocukluk aşkınla evlenmeni isteseydi bunu sana kısmet ederdi zaten. Senin için hayırsız olanı oydu belkide düşünsene içip seni dövdüğünü seni sürekli aldattığını bak evliliğinden sıkılmış olabilirsin herzaman erkek sıkılacak diye birşey yok ama bu hata yapmana engel olsun küçük bir heves için geleceğini yakma şeytan sana sürekli vesvese veriyor yuvanı yıkman için ama Allah yuva yıkanları sevmez. Emin ol birçn beteri ile karşılaşacaksın eğer eşinden ayrılırsan eğer çocukluk aşkınla görüşüyorsan derhal son ver ve evine yuvana odaklan. Allah öyle bir ceza verir ki keşke adım atmasaydım dersin sanmaki Allahın yazdıgın dan ötesine geçmek seni mutlu edecek hayır seni sadece mahfedecek emin ol. Asla mutlu olamazsın 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Onunla Aynı Çatı Altında girmediğin için evliliği paylaşmadığın için aklına bu tür şeyler gelmesi şeytanın işi zaten baya sevmişsin anlaşılan ama evlenmiş olsaydın her şey çok daha farklı olurdu belki de nereden evlendim derdim baksana Eşini bile severek evlenmişsin bu durumu düşünüyorsun Hiç aklına bile getirme derim
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bu konuda anlayamicağım seni böyle bir düşüncen varsa hemen boşan eşine bunu yapmaya hakkın yok  
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Eşinle aranda sorunlar olduğu için veya eşin sana yeterli sevgiyi hissettiremediği için eski aşkınla olan güzel zamanlar aklına geliyor. Ama şöyle düşün senin eşine kaçarkenki mutluluğunu düşün eşinle yaşadığın güzel zamanları düşün. Artık Bi bebeğin var ve eski aşkını aklından çıkar. 

Şu anki eşin değilde eski aşkınla evli olsaydın belki daha başka sıkıntıların olacaktı belki aldatacaktı belki farklı şeyler olacaktı.

Şu an ki haline şükret emin olki eski aşkınla birlikte değilsen bunda da büyük Bi hayır var. Eşinle konuş sana olan sevgisini ilgisini hissettirsin. 

Eğer sana ilgisiszse sana yeterli sevgiyi vermiyorsa bu başkalarını düşünmen başkalarını özlemem anlamına gelmez asla. Benim eşimde zor zamanlar geçirdi beni aldattı ihanet etti beni çok yanlız bıraktı ama asla başkalarını düşünmedim çünkü evliyim ve çocuğum var sonuna Kdar evliliğime yuvana sahip çıktım. Beni aldatmasın rağmen ona sahip çıktım evliliğini kurtarmaya çalıştım. Kendine olan saygımdan ötürü çocuğuma olan saygımdan ötürü böyleyim. Ha boşanırsın başkasıyla evlenirsin o başka Bi durum. 
0 oy
(782 puan) tarafından
Bak ben sana bir sey anlatiyim belki dusuncen degisir 

Benimde bir cocukluk askim vardi esimle tanismadan 2 ay once falan ayrilmistik dusun senelerce surdu kendimi bildim bileli ama hep uzaktaydik hep telefonla gorusurduk yuzunu toplasan 10 kere gormusumdur yani  ilk basladigi zamnlarda yani benim bir arkadasim daha vardi biz onunla arkadastik sevdigimiz cocuklarda birbirleriyle arkadasti benim kiz arkadasim benden once evlendi 3 yil olucak gecim sikintilari var neden biliyomusun o unutamadi cocukluk askini ve internet uzerinden hep konustu esiyle en ufak tartismasinda bosanicam demeye basladi cunku kafada bitirmisti tabi bu zamnlarda ben uzak durmayi tercih ettim ondan neyse bu 6 ay falan konustu seviyorum oluyorum dedi bir gun cocukla bulusmus onu opmus ve bana geldi agladi ben onu optum tiksindim nefret ettim ondan dedi kocama tekrar asik oldum dedi tovbe etti pisman oldu rabbim o kadar guzel ders vermiski ona omur boyumca bu yaptigi ihanetin acisiyla yasayacak  allah herkesi hakkinda hayirlisi kimse onunla birlestirirmis ya bi dusun esin gidecek daha iyisimi gelecek kafanda bitirme bu evlili eger kafada biterse o sana ne yaparsa yapsin terine gelir  hepimizin vardir elbette unutamadigi yada unuttum deyip ara ara aklina getirdigi imkansiz olan hersey guzel ve cekici gelir insana ama elde ettigimizde baska seyler isteriz insan oglu bu doymaz yol yakinken don esinle cocuklarinla ilgilen cok kafana takiliyosa yapamiyorsan da evliyken sakin gorusme gorusuyorsan birak ayril oyle ne yapacaksan yap ihanet etme  HADİ EYWALLAH GERISI SANA KALMIS 
0 oy
tarafından

Anlamıyorm sizi valla gerçekten kinamiyorm resmen nesil çok kötü 

Aynı şeyi kocanız düşünse aldattı beni dersinz yaaa
Evlenmeseydin çocuk etmeseydinz ne diyim 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Evlendin artik esine bakarken vicdanin rahat ediyo mu ben esimden once biri olmustu hayatimda onu esim biliyo ben bazen aklima gelince utaniyorum keske tek esim olsaydi ilk olsaydi diyorum ama yapacak bisey yok. Esimle ayni yastiga bas koyup baska bi erkegi dusunmek cok yanlis

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 533 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aydan12345 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,228 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Didem zerda (1,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,081 cevap

336,571 kullanıcı

...