Aman bacım benlik değil dagınık olmak götümü yere koymam evimi temiz tutarım 8 aylık hamileyim yine dip köşe temizlik derdindeyim elimde değil rahat edemiyorum temizlik takıntım yok ama yerlerde kırıntı toz dagınıklık bana göre değil çöplere tahammülüm yok bizim sitenin çöpçüsü var her akşam 7den önce kapıya koyarız alınır çöpler hergün 2 poşet çıkarırım nerdeyse her akşam yatmadan salon ve mutfak illaki derli toplu olacak içim rahat etmiyor valla
Bulasık bırakmam sofradan kalkar kalkmaz toparlarım
Her gece yatmadan mutlaka varsa katlanacak çamaşır katlar evi toplar herşeyi yerli yerine koyar oyle yatarım bu oyıncaktan tut çay kaşığı bıle olsa herşey yerınde olacak
Çöpler eşime zimmetli adam ben çıkıyorum der demez çööööööp diyorum poşetle koşuyorum yanına
Sabah yemegım yoksa kahvaltı sonrası ilk isim yemek ardından süpürge açmak olur o ara varsa çamaşır atarım yıkanır genelde sürekli hareket halindeyim iyi hıssedersen balkonlar wc banyo yıkar halıları kaldırır evi komple dip köşe yaparım iyi değilsem ıkı oda olarak ıkı gune bölerim hasta da olsam bu düzen böyle şaşmaz lohusayken az azar yemedım 6 yıl önce
1,493,385 soru
24,400,369 cevap
350,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın