Esinizle ilgili ilişkinizle ilgili hatıra olarak sakladiginiz en saçma şeyler? Benim bir kere kasindan kıl çekmiştim o bi kere birlikte kan aldirmistik onun pamuğu piknikteyken bi ağacın kabuğunu koparmıştık o da sonrasında her gittiğimiz yemekte ıslak mendiller var ya onları biriktirmisfim üzerlerine tarih yazıp bide hastalanmıştım ilaç almıştı o ilaç poşeti Konuyu açtım kaçıyorum ❤❤❤❤❤❤
Yaa sende de varmış romantiklik duygusallık baksana
Benimde bizim yaylaya gitmiştik taş bulmuştuk kalp şeklinde halen duruyor başka aklıma gelmedi şuanda:D
Eşimin sevgilik boyunca aldığı çikolata ambalajlarini saklıyordum kızım doğunca hepsini attım
Ooooooooo
Wawwwwww
Alkisssssss
Birde odun um der kendine
Duygusal sapsik seni
Saçma mı bilmem ama eşim asker hiç durmadan oraya buraya gönderip duruyorlar görev için bende arkasından gidiyorum şehirlerinde gezmiş oluyorum. Uçak ve otobüs biletlerimizi saklıyorum
Mektup saklar gibi
Ne saçma şeyler saklamışsın hahahah r
Tek sakladığım EVLİLİK CÜZDANI
Ben hala sevgiliyken aldığı hediyeleri saklıyorum. Ayicigi resimli yastigimizi aldığı çiçekli vazoyu
Valla kutunun içinde biblolar falan vardı tabi sakladigim onlar değil bide iki üç tane üstünde kağıdıyla yazı yazan çikolata vardı çikolatalri canim istedi yedim kağıtları duruyor :)))
1,486,555 soru
24,302,671 cevap
344,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın