0 oy
247 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (614 puan) tarafından
Yaprak sarmasini kararmadan nasıl yapabilirim ben düdüklüde yapıyorum ondanmi kararıyor suyunuda salçalı su koyuyorum kararmamasi için nasil pişirmeliyim 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,694 puan) tarafından

En pratik yöntemi söyleyeyim üzerine sarmadığın  asma yaprağını  diz her tarafını kapla hiç bir şey olmuyor 

(2,088 puan) tarafından
Aynen üstüne yaprak diz. Hem kurumaz hem renk değişimi olmaz
(2,694 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum çok güzel oluyor
(5,469 puan) tarafından
Aynen bunu yazacaktım bende bizde öyle yapıyoruz :)
(2,694 puan) tarafından
Ben de hep öyle yapıyorum canım hiç bişey olmuyor
(614 puan) tarafından
Düdüklüde pişiriyorum ben böyle yapsam olur değilmi illaki tencere olmasına gerek yok
(2,694 puan) tarafından
Farketmez canım ikiside olur
(614 puan) tarafından
Teşekkürler
(2,694 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Yağını pistikten sonra ekle canım bide kapağını hiç açık bırakma tencerenin ben öyle yaparım hiç kararmaz 
0 oy
(367 puan) tarafından
Bende düdüklüde pişiriyorum salcali su koymam direk normal su ve yağ koyar pişiyom cnm karar maz 
(614 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Normal su koyarız hiç karardığına şahit olmadım. Limon koy dene bir
(614 puan) tarafından
Limon tuzu koyuyordum limon deneyeceğim
0 oy
(610 puan) tarafından

Ay bunu çok iyi yaparım :ermm: üstüne bi kaç dilim limon koy, üstünü komple buzdolabında poşetiyle kapla ve tatlı tabağı koy . Asla kararmıyor

(614 puan) tarafından
Poşet erimezmi
(610 puan) tarafından
Hayır erimiyo. Bu güne kadar hep öyle yaptım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
7 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 311 göst.
+1 oy
0 cevap 59 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 401 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,469,266 soru

24,070,120 cevap

330,600 kullanıcı

...