0 oy
204 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,379 puan) tarafından
Köyde midi fırınım var ama cok buyük arkası falan cikintısı var diye konteynerda yasiyrm mini fırın alaym dedim basima gelmeyen kalmadı .Bi airfrey siparis ettim ürün sorunluyms geri gitti fırın siparis etmstm o da geldi mini fırın gibi degil büyükmüs.Ne alacgmi sasrdm artk airfreye mi dönsem geri bilemedm bana bi fikir verin.

5 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Konteyner ise en güzel ve kullanislisi şu davul fırın dediklerimiz kuzum hem kullanım hem de yer açısından 
(1,379 puan) tarafından
Ya onu da beceremem dedim bi de 1000 lira diyor yani az para da degil onun yerine airfrey mi alsam bilemdm
(1,515 puan) tarafından
Çok kolay aslında kuzum ama airfrey istiyorsan o da olur ablamda konteynerda kullanıyor o memnun
(1,379 puan) tarafından
Airfreyi mi kullanyr ablaniz
(1,515 puan) tarafından
Evet kuzum
(1,379 puan) tarafından
Hangi marka model canm memnun mu
(1,515 puan) tarafından
Çok memnun kuzum trendyoldan almisti
(1,379 puan) tarafından
Markası nedir acaba biliyrmsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kullanmana bagli mesela ben airfryerda kumpir,milfoy,kanatt aklima gelne bircok seyi yaptim ve pratik bana gore koca firinin calismasi ve temizlenmesi bana zor geliyor
(1,379 puan) tarafından
Airfreyin de temizlenmesi zor diyorlar arastiyrm sürekli siz hangi marka model kullaniyrsnz peki
tarafından
Philips xxl benimki
(1,176 puan) tarafından
Üst rezistanti nasıl temizliyor sun cnm. İşkence gibi çıkmıyor
tarafından
Her kullanimdan sonra siliyorum temizliyorum ciktigi kadar
(1,176 puan) tarafından
Her seferinde ters döndürüp siliyor musun gercekten
0 oy
(254 puan) tarafından
Airfry çok küçük bir sey ama fırın öyle değil icin de istediğiniz kadar yemek yapabilirsiniz az veya çok farketmez ama airfry öyle değil alanınız darmış airfry mantıklı bir seçenek olur küçüklük ve kullanım açısından ama ben olsam uygun bir yer  ayarlar küçük davul fırınlar var onlarda çok kullanışlı 
0 oy
(5,848 puan) tarafından
Gözünle görerek alsan böyle mutfak aletlerini siparişle olacak şey değil bence ya sonrada büyük geldi küçük geldi diyorsunuz canım 
(1,379 puan) tarafından
Valla ben ilk defa aldm zaten internetten kaldigim yerde avm vs olmadigi icin mecbur kaldm maalesef
0 oy
(10,189 puan) tarafından
Daha öncede demiştim konteynerde en mantıklı olan davul fırın benim ayfer de var birde kendi fırınımk getirdim ikisinin de yeri ayrı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
21 cevap 1,547 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 393 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 384 göst.

Kategoriler