Çocuktan önce bende öyleydim ama şuan afedersin tuvalete gitmeye vaktim yok iş bulsamda çalışmam yani
Bende evlenmeden once 8.5 sene bir fiil calismistim. Paramida biriktirdim evlenirken herseyimize ortak yaptik esimle. Hic altta kalmadim yani. Babam yok cunku annecigim bana elinden geleni yapti ama. Kenarda baya birikmisim vardi sonra iste evlilik sebebiyle cikincada tazminat aldim. Sonrada issizlik maasi almaya basladim. Onunla 1 sene gecindim esimden para istemek oyle zoruma gidiyorduki hic istemedim ama issizlik maasi bitince. Bide hemen hamile kaldim zaten istiyorduk. Sonra alistim valla esim calisiyo maasi bana yatiyo butun hersey yatirimlar kasalar falan benim ustumde. Kendim calisiyo gibi alistim yani 4.5 senelik evliyim 2 bebe var. Sanki evden calisiyorum
Nasil ise yaramaz hissediyosun. Evin butun yuku bizim omuzlarimizdaa evi biz cekip ceviriyrz farkindmsn?? Ayrica bi cocugun olsun gorurum ozman kendini bos mu hissediysn yoksa adamimi ise yaramz hissediyosun
Asıl benim eşimin vicdan yapması lazım
Çocuklar temizlik ütü yemek ikizler misafir ağırlama benim dinlenmeye vaktim bile olmuyor.
Onun beni başında taşıması lazım
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın