0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık çok öksürüyor balgamlı sağlık ocağına götürdüm 3 gün önce cigerini dinledi bişey yok dedi serum fizyolojik le temizliyorum burnunu ama geçmiyor neden böyle öksürüyor nasl geçer bilgisi olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,134 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götur hatta çocuk acile gidin salgın var şuan cocuklarda bu şikayetler var. Sağlık ocağı anlamiyor malesef bir şurup yazıp gonderiyor
(378 puan) tarafından
Hiç bişey yazmadı canm valla peki acile gitsek napar doktor ilaç yazarmi
(5,134 puan) tarafından
Durumuna göre yazar tabi dinlemesi gerekiyor ciğerlerini.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kusturun geçer inşallah :)

(378 puan) tarafından
Nasl kusturcam ki
tarafından
Emzirin hemen ardından kucağınıza ters tutun midesine baskı yapın kusar. Yada midesini bulandirabilcek bişi de yedirebilirsinz
(1,876 puan) tarafından
Sence mantıklı mı bu dediğin ?
tarafından
İlacı dayayin siz simayy hanım size mantıksız ise yada balgam ciğerlere insin bronşit zatürre olsun ne dersiniz:)
(1,876 puan) tarafından
Ben normalde de ilaç kullanan bı insan değilim ama senin dediğin de çok mantıklı değil çünkü nerden biliyosun inip inmedigini doktor olmadığımıza göre en iyisini doktor bilir hanfendi değil mi?
tarafından
Balgamlı öksürüyor bebek demekki balgam boğazda ciğerler de değil emin olun tıbbi bilgim çok
(1,876 puan) tarafından
Gerçekten tıbbi bilgin olsa bu tarz yorum yapmazsın saçma sapan yorum yapıyorsunuz sonra bilmişlik tasliyosunuz hanfendi bu salgın öyle bı balgamla atılmıyor yalnız o balgamı atmasi için balgam söktürücü ilaç kullanması lazım bebeğin bilinçsiz davranmayın bari
tarafından
:))))) ne desem de sığ beyinlere pek bişi anlatilmiyor maalesef
(1,876 puan) tarafından
Aynen sizin yorumlarınızdan anlaşılıyor gerçekten sığ beyinli kimin olduğu neyse daha fazla sizinle muhatap olamam seviyenizi düşürecek gibisiniz.
tarafından
Saçma sapan yorum yapıyorsunuz diyerek zaten seviyenizin düşük olduğunuzu göstermiş bulunmaktasnz:) uzatmaya gerek yok bilmediğim şeylere yorum yapmam tecrubem var ki yapıyorum
(378 puan) tarafından
Guzularm sakin olun
(1,876 puan) tarafından
Tamam canım bu yoldan devam et iyi akşamlar.
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bu aralar salgın var canım ya hastaneye götürsen daha mantıklı Allah korusun ciğerine falan iner gecmiyo çünkü kolay kolay ve çok küçük daha Allah şifa versin inşallah balgam söktürücü kullanması lazım gerekirse hava veriyolar rahatlatıyor 
(1,876 puan) tarafından
Senden de canım çok geçmiş olsun ❤️
(378 puan) tarafından
Yatış falan yapmaz demi daha yeni cktm zaten hastaneden 1 ay önce 4 gün yatmstm sadece öksürüğü var
(1,876 puan) tarafından
Yok kuzum yatış yapmazlar herhalde ama ilerlemesin ilerlerse yatış yaparlar küçük diye sen götür biran önce
(378 puan) tarafından
Tamam canm valla çok korkuyorum ya
(378 puan) tarafından
@simayyy canm ben acile gittim akşam doktor baktı ciğerlerine önemli biseyi yok dedi ciğerlerinde antibiyotik yazdı bir tek
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Hırıltı,balgam var mı 
(378 puan) tarafından
Evet aynen öyle hırıltı balgam
(2,477 puan) tarafından
Bekletme o zaman ciğerlerine inmiş olabilir inşallah değildir, benim kızımda 2, kere oldu bu ay 8 aylık olucak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,764 soru

24,090,114 cevap

331,706 kullanıcı

...