0 oy
1,156 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Merhaba kizlar napicami bilmiyorum derdimi sizlerle boluşmek isdedim

Yeni yil gunusu koçam hic dişari cikmazdi 

Yeni yil gunusu dişari cikdi gunduz ve ben gece aradimki 12 bucukda gel yeni yili birlikde cocuklarmizla gecirelim ayni gun bu ise gece saat 5de geldi ve kavga etdik bu boyle devam etdi ve ben bugun orgendimki başka qadina gidibmiş ve bugun gecede yine ona gitmek isdiyormuş kendim duydum arkadaşlarna soylerken ve kavga etdik bana dedi git umrumda diyilsin Artik kalbim cok. Aciyor ve annem gile geldim sizce napmaliyim 

2 yil once yine yapiyordu boyle şeyler af etdim her dafasinda yalvariyordu ikinci kizim oldugunnan sonra yapmadi ama yine başladi napicam ve her dafasinda sucu bana atiyor kendisinin yaptigi hatalari hice sayiyor ve beni isdemedigi soyluyor her kavgada

24 Cevaplar

0 oy
(1,975 puan) tarafından
İstemiyorum demiş zaten dahası varmı affetme demişlerde adam af istememiş önüne bak bence 
-Reklam-
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Seni suçlayarak suc bastırıyor.hic bir sebep seni aldatmasina sebep olamaz bırakıp da yıllar sonra tekrar etmiş birde alkol sigara gibi düşün. Seni suçlu gösteriyor ki kendi aklansin ben haklıyım da karıya kıza gidiyorum durumuna getirmiş p....onun bunun çocuğu.asla.donme.geri kal ana evinden çok zor bir süreç seni bekliyor ama bu durumdan daha kötü olamaz.
0 oy
(8,878 puan) tarafından
S.erefsizlik kanına işlemiş hem seni istemiyor hem geri getiriyor hem aldatyor yani diyor ki seni sevmiyorum ama bir köşede otur ben karı kıza gidip geleyim sesini kes. 

Kız bas tekmeyi üzme kendini değmez.
0 oy
(24,507 puan) tarafından
Aldatan insana affedip tekrar çocuk yapmışsın o adamın artık seni kaybetme korkusu yok eve beşte gelmek ne demek, aldatmış niye yapmak istiyormuş, bunu açık açık telefonda konuşacak kadarda arsız çok üzücü ama maalesef ki sana saygısı yok böyle bir evliliğin sürmesi hata olur bence 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 939 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,415 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultantprk (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,488 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 832 göst.