Bugün kırk gün oldu evladımın yüzünü görmeden kokusunu içime çekemeden sesisini duymadan kucağıma dahi alamadan topraga koyalı herkes gibi benimde bugün kırkım çıktı ama benim yavrum yok onununda kırkı çıktı ben yıkayamadım ama yağmur yıkıyor şuan toprağı ıslandı herkes bebeğine sarılırken ben toprağına sarılıyorum herkes yüzüne bakarken bebeğinin ben sadece ultrasondan kalan siyah beyaz resinlerine bakıyorum içim acıyoo Tek sığınağım Rabbim ve dualarım Sizlerden tek ricam benim için dua etmeniz içimin yangını sönsün
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin sana çok büyük bir acı ne diyeceğimi bilemiyorum
Ahh ağladım inan. Rabbim sabır versin kardeşim
Neler çektiğinin bilirim canım allahım sabır versin bende 1 evladımı topraga verdim herkes cocugunun doğum günlerinde evladına hediye secerken ben mezarına gidip ağlıyorum yaşotları okula başladı bu sene ben gene cocugumu mezarında ağladım rabbim fayanma gücü veriyor geçmior ama acın diniyo hafiflio sızısı kalıo şuan rabbim bir melek nasip etti şükür 4 aylık bir kızım var herkes kızın doğsun unutursun diyordu ama yok ben hala oğlumu unutamıorum olsaydı abi olucaktı kardeşiyle oynuyacaktı diyorum
Allahım kimseye evlar acısı vermesin açlığa fakirliğe kocanın eziyetine ne bilim dünyanın her derdine bi şekilde katlanılır ama rclat acısına katlanılmıo
Rabbim sen dahil kimsenin kucagını boş bırakmasın
Basin sagolsun Rabb'im en kisa zamanda acini hafifletecek hayirli evlatlar versin :/
Rabbim sabır versin o melek oldu inşallah şefaatçin olur canım ne desek boş sönmez içindeki yangın bunun tek ilacı zaman
Ağlattın beni içim cız etti öbür dünyada seni meleğin bekliyor rabbim sana hayırlı zamanda evlat nasip etsin yavrun senin meleğin oldu artık rabbim acını hafifletsin
1,486,996 soru
24,309,177 cevap
344,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın