0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (10,195 puan) tarafından
dün eşimin kardeşi geldi kücük olan abisiyle konuşmuş gelem diye dün gelcem diye aradı  dedim tm gel ama annemdeyim eşim yok ama annrmdeyim akşam yemeğini burda yicem sen gel anneme dedim evler yakın sonra geldi konuştuk etik sohber oğlanı gördü şimdi eşimle konuşmuş demiş beni kabul etmemek icin annesine cağırdı sizin icin diğil oğlan icin geldim diye sinirlerim okadar bozuldu ki 

2 Cevaplar

0 oy
(25,572 puan) tarafından
O zaman bundan sonra gelmesin de. Annene de çağırmasaydın keşke ben bugün evde değilim yarın gel falan deseydin 
(10,195 puan) tarafından
dedim annemdeyin bugün yok abin diye ayıp olmasın geri gitmesin diye gel anneme dedim
(25,572 puan) tarafından
Hayra geçecek sanki boşver seni şikayet edecek kadar gıcık bir görümceyi bir daha bu kadar düşünmezsin biz eş ailesinden bir günde nefret etmedik sonuçta :)
(10,195 puan) tarafından
topuna gıcık kapıyom zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen niye annene çağırdın ki evde değilim deseydin 
(10,195 puan) tarafından
eşimle konuştular  pazar konuştuk gün belirlemedim sadece gelmeden önce haber et dedim  dün eşim yazmış grlmek istiyomuşun yarın akşam üstü gel diye sonra aklına geldi eşimin mesayideyim haber etcem gelmesin diye dedi tm dedim annemde olurum ben sonra beni aradı kız ben geliyom diye yemek yok hic bir şey yok dedim anneme gelsin cağırdım oraya napem hic birşey yok hazırda

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 794 göst.
0 oy
18 cevap 1,026 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 732 göst.

Kategoriler