0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
Kızlar dünden beri rahmim acıyor yürürken özellikle sanki rahmi canlı canlı sokuyor lar sanki bel ağrısı sağ iç bacağımda ağrı var

1 cevap

0 oy
(14,745 puan) tarafından
Canım nasıl oldun? Bi acıla çiksaydın nolur nolmaz 
(789 puan) tarafından
Valla canım bebek kendini çok topluyor karnım sertleşiyor anlamadım kızımda hasta acaba yorgunluktan falanmi bilmiyorumki
(14,745 puan) tarafından
Haftan ilerliyor normal da yinede yakınlarda randevun yok mu
(789 puan) tarafından
Canım doktorum dedi çok ağrın olursa gel eğer olmassa iki hafta sonra gel dedi zaten randevu almama gerek yok ama bu sefer boşuna gidip gelmek istemiyorum belki gün sancıları diyorlar ya ondandır ama bebek kendini çok topluyor onada bazıları sancidan olur diyorlar eltimle konustum bugün sancin olursa git dedi bazılarının Nisan gelmeden açılma olduktan sonra suyu patliyormus bilmiyorum bende şaşırdım aslında haftamda erken ama olurmu bilmiyorum
(14,745 puan) tarafından
Riske atmaya gelmez canım herkesin gebeliği farklı görünmekte fayda var
Bugün azaldı hareketı diye gittim ya yarın başlatabilir doğumu mesela ben cuma bekliyordum
(789 puan) tarafından
Hadi ya valla dünde acilden geri gelemedim gece 2 bucuga kadar kızımda hasta kafayı yicem şuan :D ne yapacağımı şaşırdım eşimde gecede gündüz de ise gidiyor napicam bilmiyorum
(14,745 puan) tarafından
Ah geçmiş olsun üşüttu mu ?
Yardım etmeye kimse yok mu yanına gelse
(789 puan) tarafından
Yok canım nerde keşke öyle bir durumum olsa herkesin çok sözü var ama yardım eden yok ne yazikki kızım hastaydı dün gece boyunca alev alev ateşi vardı 39 derece uyuyamadım bu gebe halimle ılık duşa soktum kaldırdım indirdim rabbim herkesin yardımcısı olsun inan bende de şöyle bir huy var ölsem kimseyi arayıp ben ölüyorum demem şimdide duşa girdim varisim baya şişmiş belki ondanda ağrı olabilir benim özel bolgemde bu gebeligimde varis çıktı o bazen çok şişiyor ağrıdan duramiyorum
(14,745 puan) tarafından
Ah ah çok iyi anlıyorum seni...
Benim kız su hastası hala her gece yatmadan yıkıyorum...

Hasta olunca gözün bi şey görmüyor inşallah tez zamanda atlatır canım
Benim en küçük kaynım da sırf dıkkat çekmek için kendını hasta ediyor her hafta Defneye bulaşmış şimdi uykudan kalktı acayip huysuz burnu akıyor belli şifayı kapmiş ondan
Doğumu buldu bu da
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
(789 puan) tarafından
Aynı durumdayız valla çok zor birde sana bulasirsa çok sıkıntı yaşarsın bol vitamin al canım o biraz insanı dinç tutuyor benim ne kayinlarim faydası var ne eltilerimin ne gorumcelerim kız kardeşim yine baktı kızıma üniversite açılana kadar annem zaten diyor ben hastayım bakamam bende durmaz bakıyorum herkes can atıyor torun için evladına destek vermek için bende öyle bir durum yok ne yazikki zaten eşimin annesi babası yaşlı babasida sürekli çağırır illa gel diye boş ta olsa doluda olsa
(14,745 puan) tarafından
Benimkiler ülkede yeterki zararları dokunmasın zaten yararları yok
Kaynanam görümcem sağ olsun hep yardımcı olur şimdi de kalsın uşak sen eve geç diyor
Küçük kaynım 8 yaşında hamile kaldığımdan beri otursa kalksa gözuma batıyor hormonlardan glba
(789 puan) tarafından
Baya küçükmüş kayninda çocuktur ya fazla kale alma :) abisinide çok kıskanır küçük çocuklar öyle benim desteğim yok Rabbime dua ettim hep beni kimseye muhatac etmesin bu gebeliğim boyunca çok şükür etmedi hamd olsun bundan sonrada etmesin ağrım dahi olsa ayağımın üstünde gidecek gücü kuvveti versin gerçekten benim çevremde bana yararı olan insan yok olsada bir yapacak bin söyleyecek çok insan var rabbim mert insanı namerde muhtaç etmesin
(14,745 puan) tarafından
Amin amin çok amin. Benimki burda bırakıyorum oyle bakıyor evini birakıp gelmez bana gelemez çocuklar babam hepsi bi bardak suyu bile kalkıp almaz kadından ister
Burda kalınca da artık uyku düzeni toptan gidiyor
Sağ salim doğurayım yanımdan ayırmam bende evde ikisine bakmaya çalişacam yeterki düzenı bozulmasın kardeşine adapte olsun
Allah güç kuvvet versin bize
(789 puan) tarafından
Amin canım valla Allah yardımcın olsun rabbim bir sancida kurtarsın insAllah benimkide karnimda kendini topluyor sertlestiriyor seninkide öylemi
(14,745 puan) tarafından
Ben 40+4 oldum hiç ağrı sızı kasılma yalancı sancı bile yok. Uyandığım zaman mide bulantısı oluyor uç gündür o kadar
(789 puan) tarafından
Allah Allah insAllah çabucak dogurursun cnm peki bebeğin pozisyonu nasıl
(789 puan) tarafından
Doktor yeme dedikçe yemek yemek geliyor içimden çiğköfte eşim yapmış aşçı birsuru yedim :( kafayı yicem insAllah çok kilo almamıştır bebek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.