0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Dersinizi alırsınız, defalarca sınanırsınız ama yine başaramadan umutsuzluğun içine düşersiniz, yeniden kalkarsınız çünkü hayat devam eder, düşersiniz ve bunun ölene kadar mücadelesini vereceğinize artık emin olursunuz. En tiksindiğiniz ve henüz değiştiremediğiniz huyunuz nedir? Benim bazen stresli anlarda sakin kalamamam ve öfke patlamaları ...

25 Cevaplar

+1 oy
(5,314 puan) tarafından
Ani sinirlenmelerim
(335 puan) tarafından
Tiroid şeker var mı
(5,314 puan) tarafından
Yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gunlerce içimdeki delıyle dertleşmem 
(335 puan) tarafından
Ruminasyon mu, yani olayları tekrar tekrar canlandırıp ah orada şunu diyecektin diyip kendini yemek mesela
tarafından
Evet malesf
0 oy
(335 puan) tarafından
Hadii mutlaka vardır iyi düşünün paylaşalım birbirimize destek olalım...❤️
0 oy
tarafından
Yok öyle bir şeyim elhamdülillâh 
(335 puan) tarafından
Dört dörtlüğüz diyon yani:D
tarafından
Yok öyle değilim tâbi de tiksindirici huyum yok
(335 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
tarafından
Bi anda içimi dökerim dolu olunca karşıda sevmediğim güvenmediğim insan bile olsa ve kaç kez bu hata suratıma yapıştı halen akillanmis değilim:/
(7,980 puan) tarafından
Tirip attım yemek yapmadım :D jsjsjjs
tarafından
İyi ettin aferim kizz sjsjjs
(7,980 puan) tarafından
Valla :D azcık parasını yedim geldim hahahhaha
tarafından
Ayyy anam biz yemiyecezde kim yiyecekkk sjsjs
(7,980 puan) tarafından
Tabikiiiiiiiiiiii :D
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Bir yerde haksızlık varsa konu benimle alakalı deilse bile dahil oluyorum bu  huyumu hiç sevmiyorum 
(335 puan) tarafından
Ay o bende de var, herşeyi düzeltmek zorunda değiliz bacım dünyadaki herşeye yetişemeyiz hem bu sefer kendi hatalarımız üst üste birikir onu da bizden başka kimse düzeltemez kendimize odaklanmamız lazım. Sözümüz tesir etmemeyeckse ancak kendimizi yorarız. Geçmişte çok haksızlığa uğramış olabiliriz bu arada.
0 oy
(4,809 puan) tarafından
Çok sabırsız olmam ne yazık ki ve bazen isyan etmem ama kolay şeyler yaşamadım ağır geliyo bazen dayanamıyorum Rabbim affetsin 
(335 puan) tarafından
Sabırsızlık evet bende de... Neler yaşadın
0 oy
(9,796 puan) tarafından
Sinirim birde inadım 
(335 puan) tarafından
İnat yok işte bende kararsızlık ve ikna edilme var :D
(9,796 puan) tarafından
Bende de aksine ikna edilememe var yok dediysem yok bitiyor
0 oy
(1,345 puan) tarafından
İyi biri olmam 
0 oy
tarafından
Bir şeyi çok uzatmam ilişkide bu aralar biraz dertliyim
(335 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Sinirlenince birden gözümden yaşlar geliyor yani durduramiyorun yada gülme tutuyor herşeyi kafama çok takıyorum en ince detayına kadar bide inadım inat çok inatciyim 
(335 puan) tarafından
Ahahaba:) Allah kolaylık versin
(4,772 puan) tarafından
Bana mı kocamami bence kocama ;)
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Sinirlenmem ve bağırmam troid var malesef
(335 puan) tarafından
Aynı bendensin kardes
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Aşırı kinci olmam,hayatıma yeni insan almamak yada alırsam çok zorlanırım bide bir insanı baştan sevmeyince melek de olsa asla sevemem,aşırı inatçıyim 
(335 puan) tarafından
Off ben de tam senlik profillerle hiç geçinemiyorum yaa:D Frekans tutmuyor eleştiriyorum bazen eğer denk gelirse bir olay tabi. Bu kadarına da ne gerek vardı ya amaaan gibi . kinci inatçı değilim tam tersiyim, ama bazen daha fazla inatçı olmam gerekiyordu diye kendime ders çıkarırım kararlı olmam lazımdı diye.
(5,198 puan) tarafından
Aslında bende bu huylarımi sevmiyorum ama naparsin can çıkar huy çıkmaz;)
0 oy
tarafından
Sivri dilim ve dumduz konusmam basima cok ic acmistir ama huylu huyundan vazgecmiyor.
(335 puan) tarafından
Sivri dil mi ben böyle kişilerin çok altında ezildim zamanında : D çok nefret ettim çünkü cevabı yapıştırmasını bilmiyordum ama öğrenince bazen karşılıklı muhabbet zevkli olabiliyor kısa sürüyor:DD ama bunu öğrenmem çok geç oldu ben hep nezaket bekledim. şuan teyzemle görüşmüyorum 2 sene oldu. Sahi, seni bulmuşken hazır , böyle insanlar böyle davranma motivasyonu ne oluyor gerçekten merak ediyorum. Mesela kıskançlık mı sence? Ya da ben mutsuzum o da mutsuz olsun anlayışı mı? Ya da gerçek bir depresyon mu, siyahtan başka birşey görememek mi? Yoksa birazcık daha düşünüp daha yumuşak şekliyle söylemeyi eziklik ya da vakit kaybı olarak mı algıyorsunuz?
tarafından
İcime atip ben uzulecegime, o uzulsun diye dusunurum hep. Ben kaldirabiliyorsam o da kaldirabilir.
Zamanla insan boyle oluyor sanirim. Ben 37 yasindayim, 18 yasindan beri hayatta tek basina dimdik durmak sanirim beni bu hale getirdi. Kimseye eyvallahim yoktur, kimseden de cekinmem, insanlari mutsuz etmek degil amacim, ama onceligim kendim, ben de mutsuz olmak istemem. Benim kaldirabildigimi herkes kaldirir.
(335 puan) tarafından
Benim kaldırabildiğimi herkes kaldırır sözünü ben de söylüyorum ve çok doğru bir motivasyon. Ama neden bu huyundan rahatsız olduğunu anlamadım
0 oy
tarafından
Kindar oluşum yapılanı unutmuyorum; birinden soğuduktan sonra bir daha o kişiye ısınamam.
(335 puan) tarafından
Bu özelliğimi kaybetmek için uğraşmıştım şimdi kazanmak için uğraşıyorum:D ama dışardan belli etmiyorum
0 oy
(14,546 puan) tarafından
Mükemmel değilim kendimi tüm hıylarımla beraber olduğum gibi seviyorum 
(335 puan) tarafından
Yaşasın:)))❤️
0 oy
tarafından
En kötü huyum ıcımdekı çocuğu buyutememıs olmam
0 oy
(212 puan) tarafından
Dilim ve sinirim ama 2 huyumuda seviyorum sonuçta durduk yere sinirlenmiyorum 
0 oy
(592 puan) tarafından
Kızlar burda verdiğimiz cevaplardan anı sinirlenme falan öfke ,delirme hep eş yüzünden mi yani onların yaptığı mantıksız şeyler yada taş kafalı olmaları olabilir mi bu bizi delirtiyor yada sinir hastası ediyor olabilir mi en azından bnde öyle 
(335 puan) tarafından
Seni anlıyorum, insan saygısızlığğa sürekli maruz bırakılınca sonra da adı öfkeliye çıkar, bu kişi herkese mi aynı zorbaya karşı mı böyle bu düşünülmeli
0 oy
tarafından
İnadım sinirli anında ölsem bile öyle bir inat tutarki beni gecen eşimle tartıştık taşa oturdum bahcede kalk ordan dedi minder getrdi kalkmadım kalk hasta olacaksın diyo kalkmıyorum yarım saat ugrastı kalkmadım inat tutmuşya ondan sonra başladı kendine inadıma küfretmeye 1hafta boyunca sırf kalkmadım diye bağırdı diye konusmadım ayrı yattım bu huyumdan nefret ediyorum 
(335 puan) tarafından
Hmm bu acaba psikolojinin baya çökmesi ve kendini rölantiye almanla ilgili olabilir mi yani herşeye kapatıyorsun kendini her türlü uyarana, korunma mekanizması olabilirmi
tarafından
Bilmiyorum kendimi eşim ve çocuklarım dışında dış dünyaya kapattım tamamen ailem dışında yasanan bütün olaylar umrum dışında olmaya başladı tartışmıyorum artık kendime gelene kadar sessizliğe bürünüyorum eşim bu huyumuda sevmez kırılsamda kıyamet kopsa ben ağzımı açmam konusmam onunla tartışmaya girmem konus diyo ne oldu ne bitiyor içinde bilmez içimde halledince o konuyu normale dönerim bir anda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
35 cevap 1,159 göst.
0 oy
27 cevap 1,175 göst.
0 oy
17 cevap 663 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifmensev16 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,812 soru

24,116,350 cevap

333,240 kullanıcı

...