0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (6,372 puan) tarafından

Yıkamak için ne kullanıyorsunuz çok kokuyor okdr yıkıyorum dün sabunla yıkadım sabah kalktım aynı yine kokuyor niye acaba sarı bez ve fernkli bezler zaten renkli bezleri Ocak fırın dolap kenalrini sıliyorim masayı sıliyorim sarı bez ile de dezgah siliyorum nye öyle kokuyor yaaa:'(

36 Cevaplar

+2 oy
(163,446 puan) tarafından
cook durdurmam atarim ben
(6,372 puan) tarafından
Ben geçen gün attım:) bitane çıkardım oda öyle kokuyor gevmiyorda çamasir  suda bekletuorim bakiyorim yine aynı yarısı braz rengi açılmış yarışı kapkara
-Reklam-
+1 oy
(16,792 puan) tarafından
Sarı bez kullanmıyorum koku yüzünden mikrofiber bez güzel 
(6,372 puan) tarafından
Sarı bez normalde kokumu yapar
(16,792 puan) tarafından
Evet zaten bir süre sonra atmak lazım
tarafından
Bende mikrofiber kullanıyorum artık
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Sabun değil canım gece işin bitince kaynayan suyu bir leğene dök üzerine biraz tursil bikac saate bile pırıl pırıl oluyo istersen sabaha kadar beklet istersen bir kaç saat dursun ama mutlaka dene bana teşekkür edeceksin hatta istersen şimdi dene zor bişey değil iki saate misler gibi olacak 
(6,372 puan) tarafından
Normal tursil dimi bikere tursil vede çamaşır suyu ile yaptım sabah kalktım ne vıcık vıcık olmuştu ozman sade tursil ile denim
(1,659 puan) tarafından
Ayy kız Allah seni tamam işte öyle olunca çok durulaman lazım birdaha tekrar sıcak su ile boll durula tertemiz oluyor evet normal çamaşırları yıkadığın tursile bas ama kaynar su olsun iki güne bir yaparsan o kadar kirlenmez arınması da kolay olur
(6,372 puan) tarafından
Vala makineye attım tertemiz oldu
(1,659 puan) tarafından
:)))) yaani hem daha kolay ama makine her gün çalışmıyor her şeyle de rahat atamıyorsun öyle zamanlarda dene derim
0 oy
tarafından
Nemli kaldığı için kokar as hava vursun ama sarı bez hiç kullanmadım normal mikrofiber olandan kullanıyorum ben 
0 oy
tarafından
En fazla 2 3 ay kullanırım sonra değiştiririm sicak suda beyaz kalıp sabunla yıkıyorum genelde 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Çok mu ıslak bırakıyorsun ondanda kokar.
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Çamaşır suyu tertemiz ediyor valla 
(6,372 puan) tarafından
Yapyorim bekletyorim sabah kalkiyroim vıcik vıcik oluyor
0 oy
tarafından

Bezleri leğene koyuyorum Çamaşır suyu ve kosla döküyorum üzerine de kaynar su döküp kaşık yardımıyla karıştırıp kapatıyorum yarım saat kadar bekliyor ondan sonra güzelce yıkıyorum  kosla yoksa bulaşık Makinesi deterjanini suda çözdürup aynı işlemi yapıyorum 

(3,223 puan) tarafından
Kuru kalmıyor ise koku olur ben yeni bir bez aldım hiç kokmuyor
tarafından
Benim koku sorunum olmuyor cnm  sarı bez bile koku yapıyor diyorlar ama benimki yapmıyor birde en ucuzunu aldığım helde ama kirleniyor bende böyle sonuç buluyorum
0 oy
(18,595 puan) tarafından
Sarı bez zaten çok kullanılan bir şey değil ki o kokar 
0 oy
tarafından
Büyük tencereye pril tablet koyuyorum vanilya ekliyorum parlatıcı ekliyorum ve kaynatıyorm o sarı bezler çok kokuyor o yüzden ben onları kullanmıyorum 
(6,372 puan) tarafından
Sonra tencereyi kullanyormusun koku içinde kalıyor
tarafından
Asla kalmıyor koku içinde arkasından mis gibi yıkıyorum sabunla defalarca duruluyorum
0 oy
tarafından
Yikadiktan sonra balkona asiyorum kuruyor koku olmuyor. Bide bingonun renkliler icin deterjani varya sivi onunla yika harika kokuyor.
0 oy
tarafından
Yıkadıktan sonra kurutmak. Gerek
0 oy
tarafından
Ben her bulaşık sonrası bulaşık deterjanı ile güzelce yıkıyorum sirke ile havalandiriyodum birde toplu atıyorum makinaya sirkeli suda yıkanıyor 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Çok kirlenirse  atarım ben sarı bezleri tutmuyorum 
0 oy
(30,155 puan) tarafından

Valla üç ay rahat kullanırım sarı bez tursel çamaşır sulu su yapar akşamdan koyarım mis gibi olur hiçte kokmaz  çokta kullanışlı oluyor

0 oy
(7,505 puan) tarafından
Çamaşır deterjanı ve domestos ile geceden sabaha kadar bekletiyorum tertemiz oluyor 
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Çamaşır suyuna yatiriyorm ben biraz bekletiyorum  ne güzel oluyor  eski canlılığını alıyor bence bide öyle dene ne koku kalır ne leke bezlerede bsey olmaz leğene su koy birazda çamaşır suyu ekle bezleri koy biraz beklet yıka 
0 oy
tarafından
Ben hiç bekletmem hemne atarım makıneye sarı bez hıc kullanmam
0 oy
(7,090 puan) tarafından
Camasir suyun basiyorum geceden sabahta durluyorum ben
0 oy
tarafından
Kaynar suda camasır sulu ve tursille bekletiyorum yada camasır makinesine atıyorum kuruyor yeni gibi olur.. Mikrofiber bez kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,562 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,876 cevap

333,963 kullanıcı

...