Bir yıl olmadı evleneli daha ve boşanma zamanı geldi çok yoruldum bittim tükendim artık ...bitsin de bende yoluma bakayım...keşke hamile olmasaydım
Böyle geçişler olacak Biraz birbirinizi idare etmeyi bilmeniz lazım Hani aile içinde olanları kimse bilemez Ancak karşılıklı oturarak konuşup anlaşıp tatlı dille çözmeniz gerekiyor Bunun için sinirli zamanda değil sakin olduğunuz bir zamanda konuşmanız gerekir Benim 11 yıllık evlilik hayatımda düşün artık 10 yılda rayına oturdu evlilik boşanmak kolay değil diyeceksin size demesi kolay geliyor ama ortada bir de bebek var olan hep bebekleri çocukları oluyor bir daha düşün diyorum hiç olmazsa bir kere daha konuşmayı dene En azından emin olursun
1 yıl olmadan seni yoran ne bunu eleştiri olsun diye sormuyorum gerçekten evliliğin ilk 1 yılı zor geçer çünkü birbirini tanımayan 1 kişi aynı evi aynı hayatı paylaşmaya çalıyor kolay değil ama düzelmeyecek olan ne hamileymişsin ona yazık değil mi
Çok üzüldüm yavrunun ve senin hakkinda hayirlisi olsun Rabbim yardimcin olsun. İcki kötülüklerin anasi lafi bosa deil en zıt gittiğim şeydir.. Evlenmeden bunu en basta dedim esime siddet alkol ilk sirada tahammul edemem dedim esimde bi sigara var o bile beni deli ediyor biraktirmaya calisiyom seni tahmin edebiliyorum kendini yipratacagina olmuyorsa zorlama demisler hakkinda hayırlısı canim benim abim önceden cok içerdi birakti şükür evlenince çocukları da oldu duzeldi. hep kizardim cok igrenc kokuyorsun sen benim abim deilsin derdim bambaska bi insana dönüştürüyor lanet şey
1,490,087 soru
24,353,143 cevap
346,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın