0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar arabanız bozuk olunca sizde moralinizi bozuyormusunuz arabanızda en ciddi bozulması neydi neresinden ciddi sorunu vardı benim moralim bozuluyor valla ya bir de yeni yılda araba fiyatları ne olur 2.el artar mı fiyatlari

17 Cevaplar

0 oy
(1,344 puan) tarafından
Cepten yediği için illaki bozuluyor canım. Küçük bir yer dahi olsa birsürü para gidiyor.Bizim ilk arabamız taksi çıkmasıymış biz çok sonradan öğrendik. Tamirci motorunda yatak sesi var dedi ekmeği yenmiş bu arabanın dedi. Bizde satmaya karar verdik taksi cikmasi olduğunu dahi yazdik ilanlarda sonra galerici aldi satildi. Suan tekrar yeni aldık cok sukur bunda sıkınti yok Suanlik 
(886 puan) tarafından
Birşey sorucam yatak sarması dediği motora zarar baya vermez mı acaba zararina mi sattınız acaba
(1,344 puan) tarafından
Veriyor canım uzak yola gitmeyin yolda kalırsınız dedi tamirci.Evet canım maalesef düşük fiyata gitti baya.
(886 puan) tarafından
Yeni mi oldu bu
(1,344 puan) tarafından
Mart Nisan gibi sattik arabayi 2 sene once almıştık
-Reklam-
0 oy
tarafından
En son opel astramız vardı beynı yanmıs 2.el parcasını 15 bıne aldık taktırdık esım derdı olmasın dıye omu satıp i20 2023 aldık 0 aldık
(886 puan) tarafından
Ne kadara aldinjz
tarafından
900 temmuzda aldık
(886 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım
tarafından
Allah rszı olsun
0 oy
(5,469 puan) tarafından
Bı kere kaynimla arabanın motorunu yakmistik ama sorun olmadı yaptı eşim işi arabalar olduğu için sadece parça bulma sorunu oluyor 
(886 puan) tarafından
Nasıl yaktınız ki nasıl belli oldu
(5,469 puan) tarafından
Hareret borusu çıkmış susuz kalınca motor yandı yeniden yapıldı motoru
(886 puan) tarafından
Ne kadara mâl oldu size
(5,469 puan) tarafından
48 bindi ama eşimin kendi işi olduğu için sadece parça parası verildi
0 oy
tarafından
Arabam yok sorunum yok sjsjs
0 oy
(9 puan) tarafından

Belediye otobüsü timee:D

0 oy
(1,879 puan) tarafından
İkinci el arabalar ucuzlayacak deniliyor devletin el koyduğu araçlar satışa çıkacağı için. Araba bozukken uyku uyuyamıyordum çok sık bozulmazdı ama yinede can sıkardı bizimki sattık şuan 0 almayı düşünüyoruz sırf derdiyle uğraşmamak için
(886 puan) tarafından
Aynen bende ne gibi sıkıntısı vardi
(1,879 puan) tarafından
Bi kere 5. Vitese atınca kendiliğinden geri 4 e düşüyodu. Bi kere gaz yemedi. Bi kerede kendiliğinden stop etti 5 dk lık yolda 5 kere . Stop etmesi bendeyken oldu çok panik olmuştum
(886 puan) tarafından
Zor bir durum gerçekten
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bizim araba var geçen bir kadın ters yönden caddeye süratli dalınca arabaya çarplı çağ çamurluk ve tekerlek hasar aldı ki hadi kadın karşılicak ama bize koyan bir çamurluk için 15 bin hasar kaydı çıkarması hamile olmasaydım satıcaktım ama işte sıkıntı araba da evdeki nüfus gbi baya masraflı ve can sıkıcı 
(886 puan) tarafından
Çok can sıkıcı bizde de var aldık alasiya düzen yok usta bulamıyoruz zaman olmuyor galeriye vericez alirsa
(1,716 puan) tarafından
Valla sıkıntı ya paran ile rezillik çekiyorsun sadece başka.bir şey değil
(886 puan) tarafından
Aynen şu iki ayda çektiğim sıkıntıyı 23 senede çekmedim desem yeridir
(1,716 puan) tarafından
Valla inanırım tez zamnda elinden çıkarmaya bak bence
(886 puan) tarafından
Öyle yapicaz İnşallah alan olur
(1,716 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Bizim bi ara hic yoktu sattik almadik ucuz alalim geri kalan para degerlensin fln diye borsaya yatirmistik tofas aldik bizi daha cok masrafa soktu hepde haftasonlrina denk geliyodu sonra onuda sattik almadik evin satilmasini bekliyene kdar arabasizdik cok zor valla 
(886 puan) tarafından
Aynen gerçekten birikim olsun dedik ama zarara soktu
0 oy
(12,067 puan) tarafından
Sırf bozuklarla tamirlerle uğraşmamak için temiz araba bulmak zor olduğu için sıfır araba aldık Şuan binmiyoruz kendisine bişey olacak diye illaki bozulacak bişey olacak tabi sakınmamak lazım 
(886 puan) tarafından
Sıfır o kadar bozulmaz kayınpederin var maşallah 2016cikisli ama Allah'a şükür olsun onda birşey yok
(12,067 puan) tarafından
İnşallah canım ya zor valla Allah herkesin yardımcısı olsun
(12,067 puan) tarafından
Araba fiyatlarına gelince ay değil haftalık bile fiyat artışı oluyor biz araba gelen. Kadar fıtık olduk her ay bazen haftalık zamlar oluyo
(886 puan) tarafından
Bize de nasip etsin 0 rahat edelim
0 oy
tarafından
Artar canım. Ne zaman düştü kü. En son eski arabamızı kullanırken frenlerin sağlam tutmadığını farkettim usta baktığında Allaha emanet gidiyormuşsunuz iyi ki getirmişsiniz ilerleyen zamanlarda hiç tutmaz demişti. Ona moralim bozulmuştu. 
(886 puan) tarafından
Gerçekten napicam bilmiyorum
tarafından
Arabalar fazla değer kazandı. Şimdi herkes altın almak yerine arabaya yatırım yapıyor. Yatırımlık güzel aslında. Tek dezavantajı ha diyince satamıyorsun. Bakalım bizde değiştirmek istiyoruz. Şu anki arabamız da  güzel ama her zaman clio kırmızı dolu paket istedim :) Allah büyük gönlümüze göre verir inşallah :)
(886 puan) tarafından
Bende kırmızı yada beyaz Clio elinizdeki ne marka olarak
tarafından
Megane 4 var şu anlık.
0 oy
tarafından
2006 model passatı 600 bin liraya almıştık artar hiçbişe düşmeş
(886 puan) tarafından
Kilometre ne kadar çok değil mi parası
tarafından
İki yüz bine yakındı aldıgımız da
(886 puan) tarafından
Yeni mi aldınız peki
tarafından
2 ayı geçti
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Bizim arabamiz 11 yasinda aldigimizdan beri masrafi bitmedi hemde az masraf degil iki ay once 25000 masraf cikti
(886 puan) tarafından
Neyden dolayı
(1,791 puan) tarafından
Ilk vitesin altimdaki bir yer bozuk dediler, sonra arabaya guc veren bir kayis var o koptu sonra yag degisimi falan daha bir suru ariza
(886 puan) tarafından
Gerçekten hepsi zor araban olması da zor olmasa da zor
(1,791 puan) tarafından
Evet bunun sigortasi muayenesi daha birsuru sey cikiyor ama arabasizda olmuyor
(886 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(4,460 puan) tarafından
Bizim araba bir kere bozuldu şimdiye kadar. Kardeşim araba tamircisi olduğu için bizden sadece malzeme parası alır sadece 1 günde de halleder sağolsun. O konuda bir sıkıntı çekmedik şimdiye kadar.
(886 puan) tarafından
Şanslısınız
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Hiç bozulmaz napalim öyle veya böyle kullaniyoruz en büyük masraf motoru değişti sanırım pek anlamam da çok masraf yaptı esim
(886 puan) tarafından
Motor niye değişti
0 oy
(5,757 puan) tarafından
Eşimle kardeşimden bana fırsat kalmıyor ki. Onlar yapıyor gerekenleri. Ben ne kadar para gittiğini bile sormam,napcaksin sen mi vereceksin parayı derler. O yüzden ben sadece arabayı kullanırım,gerisine pek karışamam.
0 oy
(54,019 puan) tarafından
yazin 15 binlik masraf yaptik kumam gibi benden cok para yiyo vicdansız ☺️
0 oy
(4,013 puan) tarafından
Daha 2 gün önce aküyü çalmışlar hemde 3 tane kamera  varken 

Yürek yemiş olmalı

Hemen şikayetçi olduk 

Bulduk karısı yalvarıyor kocam hapse girmesin diye. Tabikide vazgeçmedik 
(886 puan) tarafından
Biz ustaya verdik arabayı bir aylık aküyü almis bizimkine başka takmış bizde istemiyoruz dedik adam bizim akünün üstündeki kağıdı başka aküye takmış boş akü vermiş bize bir de itiraz ediyor haram olsun
(4,013 puan) tarafından
Yok artık
 Her türlü insan var vallahi
(886 puan) tarafından
Ciddiyim ya bizzat başımıza geldi ve adam illa yok diyir haram para nasıl boğazdan geçer ben anlamıyorum akşama kadar essek gibi çalışıyoruz
(4,013 puan) tarafından
Demek ki onlar alışmış harama
(886 puan) tarafından
Allah bizlere nasip etmesin

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,146 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 601 göst.
0 oy
13 cevap 413 göst.
30 Ekim 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,612 soru

24,113,339 cevap

333,085 kullanıcı

...