0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
ApAteşimiz var bi 37.5 bide 38 oluyor calpol verdim emiyor duş aldırdım idrar yolu enfeksiyonu var ondanmı bilmem ama ilaç verdi doktorumuz bugun kullanmaya başladım akşam üzeri çıktı ateşi bide bugun 4 aylık aşı oldu işte diceğim şu 4 aylık bebege ateş düşmesi için öneriniz varmı ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayağına limonlu çorap koyabilirsiniz. Ilık su kompleksi yapabilirsiniz ılık bı duş aldirablrsnz çok geçmiş olsun 
(426 puan) tarafından
Sagol cnm duş aldırdım başınada bezi ılık suyla ıslatıp koydum ama limonlu çorap nasıl oluyor anlatabilirmisiniz yapıyım onuda
tarafından
Aşağıda arkadaş anlatmış onun gibi ıslatıp giydiriosunuz. Bebeklerde kafa ateşi vücut ateşinden her zaman fazla olur birde
(426 puan) tarafından
Sağol canım çok şükür düştü ateşi elhamdülillah uyuyo şuan
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Alnına koltuk altına ıslak bez köy . Geçmiş olsun canim
(426 puan) tarafından
Onlarıda yaptım yapıyorum canım süreklide kontrol ediyorum
(1,460 puan) tarafından
İnşallah bir an önce düşer ateşten çok korkarım bende
(426 puan) tarafından
Ayağa limonlu çorap yapıyorlarmş canm biliyomusun nasıl oluyo bide üstünü örtmüyorum sadece müslin örtüsüyle yarım örtüyorum doğrumu yapıyorum atletle yatıyor şuan kısa kollu zıbınla yani
(1,460 puan) tarafından
Ben limonu halka kesip ayağının altına koyuyorum coraplarada baya limon skp giydiriyorum
(426 puan) tarafından
İşe yarıyomu peki sadece alnında ateşi var başını ölçüyorum 37 çıkıyor normal alnını ölçtüm 37.6 çıkıyo vucudu ise normal derece
(1,460 puan) tarafından
Karnında var mı ateş benim kızım da genelde baş karnnda ateş oluyor
(426 puan) tarafından
Hayır orda yok alnında var başında birazda

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,477,155 soru

24,179,084 cevap