0 oy
905 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
1 yaşında bebeğim var esim 12 saat çalışıyor 1 hafta gece 1 hafta gunduz vardiyasinda yani cogunca evde olmuyor dogdugundan beri cocukla genelde tek basima ugrasiyorum oğlum aşırı huysuz istahi yok bu ara uykusu da düzensiz bu sefer bende çok sinirli oluyorum istemeden. Bugun hicbrisey yediremedim az once yine corba yedirmeyi deniyim dedim avaz avaz ağlıyor birkac kasik uzattim yemedi sonra elimdeki tabagi alttan vurduğu gibi corba basimdan asagi döküldü acayip sinirlendim ama bagirmadim cocuga sinirle kalktim tezgahta durdum sakinlesmeye calisiyorum. Cocuk yine avaz avaz agliyor esim geldi cocugu aldi her bo.ka sinirleniyosun çocuğun psikoljosini bozuyorsun falan diye soylenmeye basladi bende cok sinirlendim bu cocukla hep ben ugrasiyorum gunde 1 saat anca goruyosun bana mi laf ediyosun diye bağırdım kavga ettik o da sinirlendi çocuğun mama sandalyesine vurdu kırıldı cocuk korktu iyice bana neler saydi neler bosayacam seni bıktım sinirinden falan filan cikti ise gitti. Biraz uzun oldu kusura bakmayin ama ne yapmaliydim allah askina iyice bunaldim 

21 Cevaplar

0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence burda sorunlu olan eşin. Sinirlenmek insana özgü bir duygu. Önemli olan onu kontrol edebilmek. Sen bunca zorluğa rağmen kontrol edebiliyorsun. Eşin kırıp dökmüş. Bence eşin sakinleşip gönlünü almaya geldiğinde de ona bunu güzelce anlatmalisin. Sen öfkeni kontrol edemiyorsun demelisin. İnsanız sinirleniriz üzülürüz. Ama sinirlenince kırıp döküyorsak orda bi sorun var demektir.
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 715 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 618 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 391 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,453 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nur.ozdmr_ (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,721 soru

24,173,310 cevap

335,966 kullanıcı

...