Kızlar doğumunuza ait komik bi hatıra var mı?
Ben doğuramıyorum çıkarın şu çocuğu demiştim doğunca da Ben doğurdum benim çocuğum bakın doğurdum normal doğum yaptım benim çocuğum o demiştim doktorlara o derece hayret etmiştim doğum yapmama o günden sonra aile içinde espri oldu sen doğurdun senin çocuğun diye
İlk kızımda ayy çocuk isteyenin aklı yok istemiyorum baska dedim ebe ise öyle diyeni çok duydum dedi ve seneye gene Doğurdum 2.
Sonra ilk kızıma baktım dedim aynı kaynanam bu kapkara
2. De ise bir daha bakayım yüzüne dedim he iyi bari bu bize benziyor demiştim cidden de öyle biri anneme birisi kaynanama benziyor kızlarım
Doğumda doktora sürekli Acım ben yemek istiyorum dedim tamam vallahi vercez yemek yeterki sen ıkın demişti dermanım mi var açlıktan öldüm yemek verin önce kesin sancimi demiştim açlıktan adam öldürüyorlar diye bağırdım sonra çok utanmistim
Benim sunta torbası delikmiş sezeryan yatağına alınca oradaki anestezi uzmanının üzerine işemiş oldum yani delikten fişkırdı çok utandım
Sezeryan oldum bende genel anesteziyle ameliyathanede anestezi uzmanına çişim var dedim sonda takılı halbuki sondan var dedi ya diğeri gelirse diye sormuştum hallederiz sen onu bunu boşver dogurcn birazdan dedi nasıl tanıştınız eşinizle fln diye sordu bn anlatiyodum gerisi karanlık ameliyathaneden çıkınca yoğun bakım gibi heryer yeşil bı yere çıkarıyorlar buz gibi. Kendime geliyorum ama gözüm açılıyor geri kapaniyo. Üşüyorum, anne , su , bebeğim nerde dedim hemşire kızmıştı gözünü bile acamiyon ne bebeği dedi. İyice kendime geldim bebeği kucagima verdi gitti ben bunu napcam dedim nasıl tutcam dedim emzir dedi açtım bekliyorum emsin diye hemşire hiç mi bebek emziremedim dedi bnde yooo kaç tane çocuk doğurdum da emzircem dedim yaşım 22 ydi. Dikişlerim birazı tutmamış çığlık çığlığa tekrar diktiler neyse oraya girmiyim. Böyle bi anım vrdi. Karnım o kdr kocamandi ki herkes ikiz mi diye soruyordu bide kızım çıka çıka 3.150 çıktı. Suyum çok fazlaymış
1,512,206 soru
24,666,284 cevap
366,994 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın