0 oy
531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (652 puan) tarafından
Eşimde bende ikinci çocuğu düşünmüyoruz tabikide Allah korusun zorunlu bir durum olur o ayrı. Bu arada ilk zamanlar bebeğin zor zamanlarında dersin ya yok yok istemiyoruz diye öyle değil. Bu arada kızım zor bir bebek değil. Alerjik değil, kolik değildi, 2.aydan beri geceleri uyur (Maşallah) Eşimde bende gayet oturup konuştuk ve kendimizce haklı sebeplerimiz de var. Ben istesem eşim istemez zaten.Kızımız şuan 1 yaşında. Banada artık soruyorlar bende yalan mı söyliyim hayır düşünmüyoruz diyorum. Demedikleri kalmıyor ya. Ben üç beş tane yapanlara nasıl kendi tercihleri diyorsam asla karşımdaki demiyor artık iyice sinir oluyorum. Geçen onunda tek kızı olan bir akrabamız bana saçmalama öyle bir hakkınız yok dedi. Bende yoo gayet var görürsünuz dedim. Seninde bir çocuğun var diyecektim ama belki benim bilmediğim düşüğü veya bir sağlık sorunu olmuştur diye sustum. Ama benden 20 yaş büyük asla benim kadar düşünüp susmazlar

21 Cevaplar

0 oy
(18,655 puan) tarafından
Fikriniz zamanla degisebilir bu yüzden herkese fikrinizi söylemeyin nasip kısmet deyin büyüyünce falan de geç 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 309 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 543 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy