Kızlar hamileligimin ilk başından berj canim kola çekiyor aşırı ama elimde değil markete gittim bugün küçük bir kutu aldım icemedim dolaba koydum ama sürekli aklımda sanki nefesim kesiliyor napicam ben lütfen fikir verin:(
Yasak olduğunu bildiği için beyin oyun oynuyor resmen. Bende günlerdir sucuk yumurta diye diye helak oldum en son artık dayanamadım bu sabah yedim sanki yıllardır yememiş içmemiş gibi. Azcık iç sende bişi olmaz herhalde tek seferden
ic canm nefsini korert ben ictm yani yoksa uyuyamadm:)
Bir yudum ic canim fazla icme zararli
Cok istiyosan iç nefsini körelt annemde bana hamileyken kutu kola istemiş içmiş taş gibiyim merak etme :)
Bende abartmamak şartıyla içiyorum canım canım istiyor napim
valla bn defalrca ictim butun akrabalrimda icti annemde dahil icti hamileliklerinde cocuklarida tas gibi masallah zehir degil ya sonucta zararli evet ama bazen dayanmiycak kadar canim istiyor dun mesela 2 bardak ictm 3-4 hafta daha icmem bn o kadarda abartanlardan degilim canim ne isterse yiyip iciyorum bebegm suan 34 haftalik gelisimi felanda cok sukur iyi
Arada sirada icsen bi zarari olmaz bence mesela 3 4 gunde bi cay bardagi kadar nefsini koreltcek kadar
Yarim ya da 1 cay bardagi kadar nefsinizi körleyin o kadar da eziyete girer caniniz cekmis sonucta. Tutup da 2 litre icmiyorsunuz her gun her gun de icmiyorsunuz
Canım her gün bir tane kahve içiyorum canım çektikçe kola da içtim midye deniz çöpçüsü olmasına rağmen poşet poşet yedim çok şükür bir zararı olmadı dışarıda aldığımız hava bile pis o bile bize zarar yediklerimiz desen çoğu paletli ürün ilk zamanlar bende aşırı takar hep sebze yerdim ama saldım artık maalesef
Kesinlikle içme canım 20 kilo almama rağmen 2700 bebek dogurdumm ve sezeryanla yapma yani bebeğe ben pişman im
Yahu bu kadar titizlenmeyin hamilenin nefsi sınavdan muaf :P
Bende ictim bugn canım markette gectim durdum önünden baya kararsız kaldım ama aldım içtim valla arada binde bir iciyorum ya o kadarciktan birsey olmaz herhalde abartmadığımız sürece
Valla canim bakiyorum herkes turk kahvesi iciyor ama bana verilen bebegm yolda kitabinda kolanin kafeini daha az yaziyor bence bi iki sefer icmenn bi zarari olmaz
Yalniz değilmişim demekki ben bi kaç kere içtim azıcık filan nefsin çekmiş az da olsa iç cnm bişi olmaz inşallah
Umarim o kola hala dolapta durmuyordur:))) ben olsam okadar yorum yapana kadar dibini görmüştüm:D litrelerce kola icmiyosunya canim ne zamandır icmiyomussun ic gitsin canim.
Hem asitli zarar hemde cila vs içinde alkol var diye biliyorum oranı düşük olduğu için üzerine yazilmiyormus hem harman.hem zararli. bence gözünün önünden dolabından falan kaldır orda durdukça aklına gelir bu anlattıkların aserme ise ona birşey diyemem canım bir fikrim yok hamilelegimde asermedim ama birisi demişti ki birşey aserirde yiyemez icmeezsen ayva ye demisti
Bı seferden bişey olmaz cnm iç gitsin:)bende icmistim
1,488,632 soru
24,332,923 cevap
345,727 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın