0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar daha birşey alamadım kışlık ve hem gündelik hemde biraz daha elbiseli farklı şeyler bakıyorum kararsız kaldım siz aldınız mı eğer aldıysanız fikir amaçlı atarmisiniz

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nerde uygun oradan alıyorum valla allahtan bi beden büyük aldığım için kazakları sweetleri var bu sene tam oldular seneye Allah kerim 
tarafından
Mecbur valla her an uçuyorlar ucuz bulunca alırım büyük kalsın köşede giyer diyorum şuan 4 yaş elbisesi var sjsjs anam getiriyor Allah razı olsun büyük büyük yakında gidecem bi bavul dolusuyla gelirim 2 seneyide kurtardım sjsjsjs
(1,570 puan) tarafından
Ohh ballısın valla maşallah bız bır zıbın bıle goremedık anneanneden şansa  :/ ama kendım alıyorum
tarafından
Olsun balım benim kız ilk torun çok seviyor kızımı bende kaynanadan zihin bile görmedim sjs
tarafından
Aynn öyle insanın içinden gelmeyince ne etsende fayda etmez fark ettiler ama dediğin gibi iş işten geçtikten sonramı bosver takma bile. Amacım seni kırmak değildi ilk söylediğim şeylerden
(1,570 puan) tarafından
Yok tatlım kırılmak degıl artık geçtim o evreyi :D sadece kanayan yara dıyelım ıste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende seninle aynı durumdayım yeni dolatan baktım ikinci el bir tayte bile 100 tle diyorlar sifirlarindan hiç haberim yok bile
(1,176 puan) tarafından
Cıvıl e de bakin
tarafından
Evet çok pahalı ama hiç birşeyleri kalmadı hepsi küçük mecbur 3 4 parça almam lazim
(2,653 puan) tarafından
100 lira mı ikinci el. Ay çok fazla. Orta halli bi şey alsan yine 100 liraya bulursun civilden falan. Ben bir ay önce bir alt bir üst 200 liraya almıştım toplam.
Güzel yani kat kat kışlık değil ama ince de değil yeterli bence
(6,541 puan) tarafından
Canim trendyolda 3 tayt 150 lira gunluk giydirmeye cok iyi ben memnunum evde parkta.
(2,203 puan) tarafından
Ben dün bebeğime e bebekten kışlık aldım şardonlu eşofman altı 100  sweatshirtler 100 ile 80 tl arasındaydı bence ikinci ele o parayı vermeyin onun yerine e bebekten bakın ne pahalı ne ucuz  ben öyle 25 parça eşyaya 3 bin verdim dün
tarafından
Zaten vermem de göz gezdirdim belki uygun bişey bulurum die
(6,541 puan) tarafından
Ben de lcw uygulamasinda kuponla 60 liraya sardonlu esofman alti aldim. %40 indirim kuponu olursa cok uyguna geliyo. Ben de indirim takip edip parca parca aliyorum genelde de yazin falan alirim kisliklarini.
2.el mantigi bizim ulkemiz de pek dogru uygulanmiyo. Degerinin cok uzerinde fiyat isteniyo.
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Demin bir çocuk montuna 1000 lira verdik içim yandı yandi
tarafından
Evet baya pahalı canım bakayım uygun birşeyler
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Erkek bebek için var elimde ama atayım belki fikir olur çok pahalı da değil öyle e bebekten aldım 

image

image

tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Oğlum olmasına rağmen termal taytlar kışın kurtarıcım. Üzerine sweat ya da çıtçıtlı badi süveter yelek tarzı giydiriyorum. Çok da rahat oluyor ev için.
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 718 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 425 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu