0 oy
888 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
Kızlar korkunc hikayeleriniz varmi benim bi keresinde oldu :/

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım naptın gece gece aklımızı mı alcen :D 
(297 puan) tarafından
Aminnnnnnnnnnn
tarafından
Aminnnnn kuzum
tarafından
Bu, anlattığını okudum ve üzerine benim evin kapısının çalmasına ne demeli tesadüfe bak
(297 puan) tarafından
Hayrola kimmis o aman kuzum hamileysen lohusaysan cok dikkat et beni cokk korkuttular
tarafından
Bina tadilatı için gelmişler ya çok şükür ki kaynanam yanımda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben surda beklimmm saten uyku tutmuo hastanede :ermm:

(297 puan) tarafından
Canim cok gecmis olsun bu arada
tarafından
Evet kuzum birhafta yaticakmisim  2 cm acilmis rahim agzi kisalmis durdurmaya calisiyolar igneydi serumduu
tarafından
Cok sagol kuzum
tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah durur
tarafından
İnsaallah kuzumm cok saoll❤️❤️
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Bende çok isterseniz anlatiyim :D:D

(5,437 puan) tarafından
Aksam aklına gelirse karışmam geliyor bi tane bak emin misin
(297 puan) tarafından
:)) bisi olmaz anlat yavv
(5,437 puan) tarafından
Tm bi gün eşimi beklerken uyuyup kalmışım kapı açık kilitleme gelcem birazdan dedi bi uyandım kapıda biri ayakta bana bakıyor hüseyin dedim ses yok hüseyin dedim ses yok bak dalga geçme korkuyorum dedim yine ses yok aklım başıma geldi bismillah çektim obur odaya doğru gitti cesaretimi topladım kalktım odalara banyoya baktım kimse yok hala eşim dalga geçiyor sanıyorum baktım araba yok dışarda yani eşimde değildi.
(5,437 puan) tarafından
Bi kere de eşim gülüm bikacgundur kötü rüyalar görüyorum dedi ona okudum üfledim öyle yattım 1. Çocuğuma hamileyim o zaman gece bi uyandım eşimin başucunda birisi oturuyor gölge gibi omuzdan yukarısı vardı sadece gölge gibi hemen eşimin sırtına kapandım okudum gözlerimi açtım yoktu.
(5,437 puan) tarafından
Geçen sene eşimin babaannesi öldü :( çok severdim 5 yıl beraber yaşadık oda severdi beni hasta oldu başında ben gittim yattım yoğun bakıma aldılar ben yatisini yaptım :(( hep rüyalarıma girer ama bi gün bi uyandım oğlumun başucunda duman var şekilsiz bulut gibi cocuklariiiimmm yavrulariiiimmmm dedi sesini duydum ama ses onun değil ama o bildim sonra gtti ;(((((
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım ben kırkliyken hep yanlnizdim  

Hep eşimle kavga ediyorduk korkmak aklima bile gelmiyordu hep ağliyordum 

Yemin edirm aklima geldi çok üzülüyorum hakımı zere helâl etmiyorum
(297 puan) tarafından
Benim annem 5 dk mesafede oturuyodu 2 gun kaldi yanimda kayinvalidem geldi gitti 5 dk demediki dogum yaptin yemek yapim benim cocugum 3 gun corba icti kimseye hakkimi helal etmiyom esim yardm etmeye calisti ama ne yapabilir adam makarna yumurta biliuo bi tek yaa Allah gosterirse bende onlara hic yardm etmiycem bisey olursa
(297 puan) tarafından
Ben yeni dogum yapmisim gorumcem aksam yemegini geldi bnde yedi ne halim var sana yemek yapim be vicdansiz
0 oy
tarafından
Bende var birkaç tane hangisini anlatiyim   :)
(297 puan) tarafından
Anlat bi kac tane sabah oldu korkmamkiiiii :)))(
tarafından
Lohusayken 4 5 tane siyah giymiş kadın gordum ellerini boğazlarına getirmişler bağırıyorlardı bana. Boğ kendini diyorlardı arka arkaya belki 20 kere dediler her seferinde sesleri daha da yükseliyordu baya korkmuştum  :D
(297 puan) tarafından
Anneeeeeeeeeeeeeeee sen naptin boğdunmu kiz korkmadinmi ben ölürdm korkudan
tarafından
He boğdum kendimi öbür taraftan yaziyorum simdi :D
(297 puan) tarafından
:D kiz ben korkarim yazma bana git saka bi yana baya kotuymus ama seninki ayyyyy naptin annenlerde filan kalsaydin
tarafından
Kaynanamlarda kalmıştım orda cok basarlar beni zaten. Ama annemlerde kaldigimda da benzer şey başıma gelmişti hep lohusaliktan   :)
(297 puan) tarafından
Amannnn ya rabbiiim
0 oy
(851 puan) tarafından
Bende bir tane var çok pis korkunc:)))8. Sınıfa gidiyordum servis bekliyordum sabah 7 7.30 civari apartmanın onun de bodrumdan ses geldi....

.. böyle devam ediyor hajajajaj:). 
0 oy
tarafından

Anlatırsam şuan altına zicarsin:D

(297 puan) tarafından
Anlat bakalim hele bi :D

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 502 göst.
0 oy
3 cevap 207 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu