0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Kizlar selam. 4 yasinda oglum var okula bi turlu alisamadi. Hergun agladi benden asla ayrilmadi son birkac gun sinifa dahi girmedi. Ogretmenin yuzune seni sevmiyorum senden korkuyorum dedi ama kadin cok tatli birisi. Bende hepnorda oldugum icin hicbir olumsuzlugu gormedim. Okula gitmek istemiyor cocuk ogretmende yasi kucuk bu sekilde ders isleyemiyoruz gelmeseniz daha iyi olur dedi hakli olarak bende kaydini aldim. Seneye tekrar deneriz ama cocuk suan okuldan cok sogudu ve benden hic ayrilmiyor. Evin icinde bile pesimi birakmiyor bu kadar bagli degildi bana sanki onu birakip gitcekmisim gibi davraniyor. Cok uzuluyorum komsularimizin cocuklari seve seve gidiyor onlarda 4 yasinda. Her cocukta bir degil biliyorum oglumda mutsuz olsun istemiyorum insallah seneye bunu yasamayiz. Baslarda severek gidiyordu ne olduysa gecen hafta oldu burnumdan getirdi neyse icimi dokmek istedim biraz kafaya takiyorum cnku hamileyim seneye iki cocukla okul bahcelerinde daha cok yorulacagim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Allah allah bir sebebi olmali basta guzel basladiysa benimde 4 yas sukur bir sorun yasamadik masallah diyim guzelce konustin mu sordun mu
(261 puan) tarafından
Soruyorum bisey soylemiyor. Birkac sefer ogretmenin esi gelmis sinifta bozuk klima tamiri falan yapmis birde birkac veli gelmis sabahtan esleriyle aglamaya baslamis beni cagirdi ve bu 2 gunden snra iceriye sokamadim hep agladi
(14,147 puan) tarafından
Allah aallah ya belliki bir seyden korkmus bu cocuk sakin bir zamanda tkrr konus bir sey oldugu belli
(261 puan) tarafından
Birsey anlatmiyor cok sordum agladim sinirden ve uzuntuden daha fazla etkilememk icin konuyu kapattim artk ama kafaya takiyorum
(14,147 puan) tarafından
Ustune gitme sakinlessin ama ben de sebepsiz oldugunu dusunmuyorum deseydin ki bastan gitmek istemedi tamam derdim ama sonradan boyle olmasi dusundurucu
(261 puan) tarafından
Simdilik kapattim konuyu ama seneye mecbur gidecek yine ara da bi yoklayacagim
(14,147 puan) tarafından
Sen seneyi dusunme bence simdi...bu cocuk basta normal.baslayip sonradan boyle yapiyorsa mutlaka bir sey vardir ben buna takilirdim
(261 puan) tarafından
Inanin bilmiyorum anlatmiyor sadece ogretmeni sevmedigini korktugunu bana dayanamadigini ozledigini soyluyor. Cok agladi gecen hafta ogretmen beni iceri aldi baska odada bekledim arada bi yanima geldi ama bn ordayken  ile agladi beni hep yaninda istedi surkeli ogretmenim annem burda mi diye sordu ztn son 2 gun de kapidan iceriye sokamadim sorun bana bagliligi mi bilmiyorum ogretmen bana oyle dedi sana cok bagli diger cocugunu boyle yetistirme dedi. Ama napayim cocugumun akrani yok tek arkadasi ben sayilirim evde hep birlikteyiz illaki arayacak beni ana kuzusu daha bnde smdi kendimi suclamaya basladim biraz kaf cok karisik
tarafından
Okul yaşı 4mu oldu yaw
(14,147 puan) tarafından
Ben diyanete bagli kursa verdim Esma :)
(14,147 puan) tarafından
Benim oglum da tekti ayrica babasina da evine de cok duskun ama ilk gun biraktim geldim.masallah .oyle olsa neden bu cocuk ilk gittigi zamanlar yapmadi peki bunu .ilk asil tuhafina gider alisamaz mesela bilmiyorum
(261 puan) tarafından
Bizimkide diyanete bagli 4-6 yas kursuna gidiyordu canim. Neden boyle oldu bilmiyorum
(14,147 puan) tarafından
Umarim.ogrenebilirsin dedigim.gibi basta olsa anlarim.ama.sonra olmasi dusundurucu
tarafından
Elif abla kurs desenize yaww aklım durdu burda ilk okul diye sjjs
(14,147 puan) tarafından
5 ysinda.nasipse basliyor zaten anasnfi ondan ben ogrensin istedim.oraya verdim:)gecen diyor anne ben seni ogrendim :) elif ya :)
-Reklam-
0 oy
(7,073 puan) tarafından
İlk başta severek gidiyorsa sonra böyle olduysa belki bişey vardır dile getiremiyor  ben öyle düşünürdüm 
(261 puan) tarafından
Soruyorum soylemiyor sadece ögrermeni sevmiyorum korkuyorum sana dayanamiyorum anne diyor
(7,073 puan) tarafından
Öğretmen değişsn olmaz mi cnm bnm nie öyle desin çocuktan al haberi derler illaki bişey olmuş bence
(261 puan) tarafından
Zaten basladi 3 gun gitti bi ogretmen vardi sonra onu gonderdiler yenisi geldi birkac gun diger ogretmeni sorduama yinede duruyordu arada agliyordu annemi ozledim diye ztn disarda bekliyordum uyum haftasi oldugu icin ama sonra hic durmamaya basladi
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Başta sevip sonra huysuzlaştıysa sorun vardır. Problem öğretmen ya da akranları olabilir
(261 puan) tarafından
Sinifin cogunlugu kiz ogrenciydi 11 kiz 3 erkektiler kizlarla pek oyun kuramiyor o da olabilir sebep soruyorm ama bisey soylemiyor
(1,710 puan) tarafından
Çocuklar anlatmaya çekiniyorlar. Öğretmencilik oynayın çocuğunuzla. Hadi şimdi senin sınıfındayız sen öğretmeninsin ben de senim falan gibi oynarsanız bence sorunu bulursunuz
(261 puan) tarafından
Bi deneyecegim bunu umarim anlatir

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 616 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
+1 oy
27 cevap 1,581 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,286 soru

24,181,300 cevap

336,337 kullanıcı

...