Kizlar selam. 4 yasinda oglum var okula bi turlu alisamadi. Hergun agladi benden asla ayrilmadi son birkac gun sinifa dahi girmedi. Ogretmenin yuzune seni sevmiyorum senden korkuyorum dedi ama kadin cok tatli birisi. Bende hepnorda oldugum icin hicbir olumsuzlugu gormedim. Okula gitmek istemiyor cocuk ogretmende yasi kucuk bu sekilde ders isleyemiyoruz gelmeseniz daha iyi olur dedi hakli olarak bende kaydini aldim. Seneye tekrar deneriz ama cocuk suan okuldan cok sogudu ve benden hic ayrilmiyor. Evin icinde bile pesimi birakmiyor bu kadar bagli degildi bana sanki onu birakip gitcekmisim gibi davraniyor. Cok uzuluyorum komsularimizin cocuklari seve seve gidiyor onlarda 4 yasinda. Her cocukta bir degil biliyorum oglumda mutsuz olsun istemiyorum insallah seneye bunu yasamayiz. Baslarda severek gidiyordu ne olduysa gecen hafta oldu burnumdan getirdi neyse icimi dokmek istedim biraz kafaya takiyorum cnku hamileyim seneye iki cocukla okul bahcelerinde daha cok yorulacagim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum