Beki neden böyle bir soru
Tam benim konum galiba eşimle hem kültür hemde mezhep farkı var çok zorlandım ilk başlarda ama şimdi takmıyorum kizimida kendi bildiğim gibi büyütüyorum diğer türlü ben kendi bildiğini şaşıyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Canım bu konuda tam benim oğlumu anlatmışsın
Bizim aramizda kültür farki vs yok ama yinede cocuk olunca illaki zıt kararlar olur ve ben kendi doğrularım ile yetistiririm.bu benim fikrim
Benim eşim Mardinli kürt ben Sivaslı çerkezim doğma büyüme izmir kuzum az çok biliyosun. Ama ben izmirde doğup büyüdüm eşim bazen kürtçe konuşuyor oglanla tabi ben anlamıyorum o ayrı =D demem o ki çocuklar zaten bütün gün bizimle onu şekillendirmek bize düşüyor daha çok. Benim öyle kültürel ayrimim yok ama kendime göre Yetiştiriyorum tabiki eşim bazen dio kürtçe öğretcem oğluma bendr öğret de anasına dedikoduları Yetiştirisn diyorum
Kendi dogrumu yaparım bn net
Canım benim annem muglali babam ağrılı ben muglada doğdum büyüdüm babam ne kadar bize kendi kültürüne göre egitmeye çalışsa da olmadi nerde doğup buyuyosan oranın etkisi daha büyük tabi babamın akrabalarının yanında da doğuya uyum sagliyorum
1,493,499 soru
24,401,472 cevap
350,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın