0 oy
1,178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
10 gibi tartışmaya başladık çarşambadan beridir benimle konuşmuyor zatenn sebebi işe en yakın arkadaşımmn kınasına gidip 200 tl atmak istemem. Neymiş efendim kina da kız tarafı aldı tüm takıları annene söyle o atsın para dedi. Ama benm arkadaşm dedm ne olursa olsun yani 200 tl için aileme bu konuyu mu acicam dedm. Kızlar geçenlerde arkadaşının düğünleri oldu 3 4 tane her birine biner tl atti bende bhbu soyledm sen neden gönderin o zaman baban gondeseydi bizim düğünde de tün takıları baban aldi bi lirasini bile bize vermedi dedm o ayrı bu ayrı dedi sen erkeksin ben kadınım dedi. Bundan dolayi karigibi küstü benmle o günden beri de tek lafı yoktu. Eve geldi onunla yemek yemedim diye laf etti bende 1 haftadır benmle konuşmayan sensin 2krs için yemek yesem ne yemesem ne dedm. Sen görürsün dedi bide üste çıkarak. Yine kime soyliym sen akillan diye dedm ablanı mi ariym illaki ben söyleyince etkili olmuyor mu dedim yok dedi o benm ablam dedi. Bennn senin karınım ablan değil dedm. Bunu dedim diye bana öyle bi tokat attı ki tüm vücudum titremeye başladı o vuruştan dolayı hicbsy demeden çıkıp odama geldim ağlayarak. 2 dk sonra peşimden geldi kucağına Allaha çalıştı vicdan yapti çünkü. O kelimeyi dememeliydn ablama dedi insanda biraz edep olur dedi vs dinlemedim ittim geri geldim. Salonda tv izliyordu gözümü bi actim saat gece 2

Yastığını aldm salona gittim fırlattım yüzüne geldm kapıyı kitledm 1 saat sonra geldi kapıyı açmaya çalıştı açmadm. 

Hem ablası için bana tokat atti hem de pişkin pişkin saatler sonra geliyor odaya. Biz demiştik ne olrsa olsn bu yatağa saatler sonra girilmicek. Haksz miym vala tek gözle yazıyorum uzun oldu baya hakkınızı helal edin 

21 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Tokattan sonra titredigin sarsıldıgın belli cünkü ne yazdığını bilmiyosun ki hala odaya geç gelmesini dert ediyosun senin bunu demen şuna çıkıyo 'AGZIMDAN BURNUMDAN DA KAN GETIRSE KOLUMU BACAGIMI DA KIRSA O ODAYA VAKTINDE GELIP MIŞIL MIŞIL UYUSUN' 

Eger bu kafadaysan o tokat hic bise bence.
tarafından
Konu Yatağa geç gelmesi değil herkes beni böyle anlamış Halbuki konu ona sadece ablan senin karın değil ben senin karınım Bir kere de benim dediğimi dinle dediğim için tokat atması Tokat attıktan sonra bunu telafi etmemesi O yüzden odaya geç geldi dedim Ben de sandım ki pişman olmuştur gelir özür diler hatasının telafi eder yoksa yatağa gelmiş gelmemiş umurumda değil.  Karı kocayız ya hani ne olursa olsun biraz yüzünün kızarmasını istedim bu kadar
(9,610 puan) tarafından
Biz demiştik ne olrsa olsn bu yatağa saatler sonra girilmicek.

Bu yazıdan sen kendin ne anlam çıkarıyorsun bilmiyorum ama sonuç benim yazdığıma cikiyo çünkü adam sana tokat atmış senin onu orda parçalaman gerekirken yanına gelmesini bekliyosun ki zaten gelmiş ama yine tartışmışsınız yine geri gitmiş bidaha da gelmemiş ikincisi yüzü kizaricak olan insan zaten bu hataya düşmez şiddet uygulayan birinden yaptığı hata sonrası yüzünün kızarmasını pişman olmasını bekleme bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 739 göst.
0 oy
16 cevap 631 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.
+3 oy
16 cevap 1,082 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (262 puan) tarafından soruldu