0 oy
946 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,589 puan) tarafından

Ayın 1i. Yeni aya yeni başlangıç

Yapmak isteyenler icin buyrun

17 Cevaplar

0 oy
(1,589 puan) tarafından

En İyi Cevap
Günaydın arkadaşlar. Sabah kalkıp tartıldınız mı?

81.55 çıktım

Hadi bakalım sizde buraya yazın. Gün başlasın...
-Reklam-
+2 oy
tarafından

image

Ahanda geldim canım çiçekli donuma bakmayın emi :D

(1,589 puan) tarafından
İlk ona bakan ben :D hadi bakam o zaman başlasın enerciii :)))
tarafından
Hahahahaahaa tahmin ettim bak indim gitti kilo o yüzden öyle çektim ☺☺☺ gelsin bakalım canım hade bol şans inşallah hepimiz istediğimiz hedefe ulaşırız ☺
(2,052 puan) tarafından
Hahaha hülya abla ya seviyorum seni canım benim maşallah sana da
tarafından
Teşekkür ederim balım kalp kalbe karşı ☺❤❤
tarafından
Yâ Hülya abbla değince yâ Kastamonulu abla neden bu ismi koydun nedennn
tarafından
Hahahahahaa değiştirsem mi canim kimse alışmadi bu nickime ben dahil ☺ dün bile biri sağolsun post açmış beni arıyor ☺☺
tarafından
Yâ işte ben de enerji şeyine gıcık olduğum için hiç bu isme cevap vermedim meğer bizim Hülya ablaymişsın :Dd
tarafından
En kısa zamanda değiştirecem inşallah bende sevmiyorum ama nerden aklıma geldi de yaptım bilmiyorum halbuki sosyal medyam yok sadece youtubeden bir iki denk geldim ordan aklımda kaldı koydum sanirim ☺☺
(1,589 puan) tarafından
Gastamonlu enerci falan yap kız. En bastan tanisip tanısıp durmayalim. :D
tarafından
Valla spor salonunda arada çıkıyor fittiriyorum ***** insanların ***** şarkıları
(1,052 puan) tarafından
Ay bende aynı kilodayim gramı bile ayni
0 oy
(2,565 puan) tarafından

Ben varım valla :D

(1,589 puan) tarafından
Süper.O zaman yarın ac karnina tartilip yazariz buraya. Bi de ikinci gün bitince ertesi sabah tartilip yazariz bakalim kac kilo verebildik :)
(2,565 puan) tarafından
Tamam öyle yapalim bu posttu silme yazarız birbirimiz e
(1,589 puan) tarafından
Tamamdir
(1,589 puan) tarafından
Hani yapıyor musun canım tartildin mi
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Detoks arkadasi olacak baska kimse yok muuu
0 oy
tarafından
Ayransız asla her yemekle beraber ayran :) 
tarafından
Sn jdjdjd bılıyorum elıf ama severım ayran deyınce tutamadım kendımj
tarafından
Urfa kebapin yaninda mangalın yanında iyi gider;)
(1,589 puan) tarafından
Ne urfa mı kebap mı. Dur hele detoksumun son demlerindeyim. Yarın niyeti bozdurmayin haha :))
tarafından
Sen bu yorumu görmezden gel ve yavaşça detoksuna devam et tatlım;)
(1,589 puan) tarafından
Uyuyacam simdi. Aksam da tantuni izledik mastersefte bu gece bol bol et yedigimi ve kilo aldigimi görmezsem  iyidir :) iyi geceler arkadaslar ben yavasca yorumdan uzaklasiyorum :D
0 oy
tarafından
Varım canım 
(1,589 puan) tarafından
Sen bunu bi dene. Belki de az yedigin icin kilo veremiyorsundur :)  aralıklı orucu denersin. Ara da böyle seyler yaparsin.hurma diyeti de güzel verdiriyor
tarafından
Deneyim cnm ama alırım gibi de sen kaç kilosun bu arada
(1,589 puan) tarafından
81-82 gidip geliyorum. Ben bi ara da cok kilo vermistim.  Insanin almasi gereken günlük kalori miktari oluyor. Ondan az yedigimde kilo veremedigimi farkettim .kalori hesabi da yapabilirsin yani
tarafından
Yok canım. Ben kaçamak yapınca alıyorum ama diyetine uyunca almıyorum ancak vermemde zorlaşiyor neden böyle bilmiyorum. Çözemedim bı kendimi
(1,589 puan) tarafından
Hani yapiyor musun canım detoks
0 oy
tarafından
Emziren anneler yapabilir mi acaba :)
tarafından
Yapr bence ya gayet doyurucu menu
(1,589 puan) tarafından
Yok canım yapamaz diyordu videoda
tarafından
Tüh ya bir 5 kilo vermem lazım şuan :)
(1,589 puan) tarafından
Sen emzirmeyi birakinca insallah :)
0 oy
(17 puan) tarafından
Ben 54 kiloyum ama sezeryan gobegim var gider mi kiz 
(1,589 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ya 54 kiloya sezeryan göbeğin duruyorsa ben suan benimkinden ümidimi keseyim. Ben de zayıflayınca gider diyordum çünkü. Denemekten zarar gelmez ama dene ve gör :))
0 oy
tarafından

Bende varım ama dur tartilayim da geleyim sabah sabah yeni uyandım canım :D

Bu arada 65 kiloyum merak ettim verdim mi aldim mi ☺

tarafından
Oyyy nasıl dayanıyorsun kız tartilsana bacım ☺☺
(18,134 puan) tarafından
Başladığımız gün tartildimm 90 kilo olmusumm☺️☺️☺️Biraz inceldimm sanki ablamla beraber yapıyoruz dedik tartilmiycaz 15 günde kim daha çok verecek ☺️☺️☺️ Perşembe günü tartilacaz iste
tarafından
Yaa hade bakalım bol şans bacım bol eksilerin olsun inşallah ☺☺☺
(18,134 puan) tarafından
Amin amin inşallah cümlemizin☺️☺️
(1,589 puan) tarafından
Amin insallah canım senin de :)
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Bende bebek emziriyorum aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum keşke bende yapabilseydim
(1,589 puan) tarafından
Emziren yapmasın demis canım sen az ve öz yiyerek devam et :)
(2,052 puan) tarafından
Aynen öyle yapım yapacak birsey yok
(1,980 puan) tarafından
Diyetisyene git canım ben diyetisyene gidiyorum aç kalmadan diyet verdi bir haftada aç kalmadan sporsuz 3 kilo verdim ama sadece sebze yemeği var,tabi yag kısıtlı  akşamlarıda ya üç köfte ya tavuk birer dilimde tambugday ekmeği ve yine ayran ve sebze yemeğim var akşamları etin yanında , seker hamur işi yok bu arada ben çocuk emzirmiyorum ama emzirenler için ayrı diyetler veriyorlar eğer durumun varsa tavsiye ederim eskiden böyle çok şok diyetler yapardım hepsi bosunaymış
(2,052 puan) tarafından
Kiz ben geçen ay online diyetisyenle yapiyim dedim ama ozman kendime hakim olamadım,birde insan hep kendine etli yemek filan yapamıyor mesela 1 2 un et tavuk yapsam diğer gün eşime filan makarna  olsun lahmacun pilav filan yapıyorum onlardan yiyorum ama şimdi artık daha da azalttım ama diyetisyenjn verdiği listeye göre değil,yine listeyede bur bakarım hangisi ile daha iyi sonuç alırsam öyle devam ediyim
(1,980 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben işte online diyet de bozarım diye direk diyetisyene gidiyorum iki haftada bir kontrolum var tartıya cikiyorum sıkıysa ye haftalık kılo sınırı koyuyor :) birde yani iş sende bitiyor canım bende hergun et yemiyorum bazen sadece sebze yemeği yiyorum akşamlari  pilav vs de yasak değil sadece sınırlı 4 yemek kaşığı ama o zaman ekmek yemiyorum  ,hiç aç kalmadim gerçekten yıllardır boşuna şok diyet yapıyormuşum ,birde emziriyorsun ya sana özel program uygularlar diye dedim canım çünkü iyi beslenmen gerek kilo verirken ,banada  eğer ben bu listeye göre kilo verememis  olmasaydım listeyi değiştireceğim demişti banada  diyetisyenim ,kişiye özel oluyor sonuçta diyetisyene gidince lisleter
0 oy
(1,589 puan) tarafından

Detoks kahvaltım :)

image

(2,052 puan) tarafından
Afiyet olsun sanki domates bir tık fazla olmuş
(1,589 puan) tarafından
Haha sagol canım farkettim de çürüyormustu onu da keseyim bunu da keseyim derken iki üç dilim az olabilirdi :)
0 oy
(12,087 puan) tarafından

Ayran detoksu ney kız bnm tartı kaynanamda kaldı ama 65 yokumdur 64.5 falanım bnde zayıflayacam banane :D

(1,589 puan) tarafından
Sende yarın basla yetis bize. Yukariya koydum bak. 2 günde 3 kiloymus bakalim bizde kac olacak :)
0 oy
(163,576 puan) tarafından
kolay gelsin   
(1,589 puan) tarafından
Sagolasin kolaysa basina gelmesin :)
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
anaa hulyosum kiloya bak
tarafından
Hahahahahaa sevdoş yaa 72 den indim gördün mü ☺
girdum ☺️☺️☺️nasi indin
tarafından
Boğazımı tutarak ☺ şimdi de homini girtlak yiyorum deli gibi ☺
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Kizçeler bugün son gününüzdü yarın tartilinda bakalım kaç kilo vermişsiniz
(1,589 puan) tarafından
Benden baska yapan var mı bilmiyorum da bi hülyadan umutluyum sabah yazacam tartilip canım. :)
(2,052 puan) tarafından
Merakla bekliyorum bende çarşamba günü tartilicam inşallah normal diyet yapıyorum 77 olmuşumdur diye ümit ediyorum
(1,589 puan) tarafından
Insallah vermissindir sende canım Allah kolaylık versin.
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ben katılayım kiz adetim bitene kadar bakalim kac vercem 
(5,219 puan) tarafından
O nasil oluyor kuzum
(1,589 puan) tarafından
Sabah öğle akşam 7 şer hurma yanında birer kase yogurt. Gün içinde 21 hurma yemiş oluyorsun. Bana cok tatlı geliyordu tadı. Ben iki üç ceviz yiyordum yanında. Ama güzel tok tutuyor yemek aramıyordum pek.
(5,219 puan) tarafından
Evet duymuştum vaa hepsini deniycem acil vermem şart:) tesekkurler cnm
(1,589 puan) tarafından
Dene canım rica ederim insallah güzel sonuclar alirsin sende.
(5,219 puan) tarafından
Insallah cnm saol ❤️
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ee abla tartildinizmi
(1,589 puan) tarafından
Tartıldım canım post acmistim zaten görmedim demek. Bi tek ben yapmisim bu ara. Yaparım diyenler kaytarmis :)
Ilk 81.55 tim bu sabah 79.55 ciktim. Tam iki günde iki kilo gitti
(2,052 puan) tarafından
Maşallah abla güzel vermişsin tebrik ederim,
(1,589 puan) tarafından
Sagol canım tesekkurler :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Jecfjekm (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniğim77 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
18 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,826 soru

24,188,958 cevap

336,792 kullanıcı

...