0 oy
956 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
Bir ev nasıl hergun bu derece dağınık olur anlamıyorum sanarsın atlar tepismis civcivler sıçmış misali. Yav arkadaş gorumcem ve kaynımın odası savaş alanı ve havasız kaynanamın odası havasız ve kıyafet dolu temiz kirli farketmeksiin. Yeminle hergun toplamaktan ben bıktım mutfağı söylemiyorum bile tezgah üstünde bulaşık hiç bitmiyor ne hikmetse.  Banyo tuvalet peçete kova bez dolu ruhum daraldı dedim kızımı uyutcm ben gidiyorum.  Kayannam diyor bana yardım edin ben nasıl yapam.  Dedim zahmet olmazsa sen yap ben parası neyse veririrm (bunu deme sebebim ise gidiyo başkasının evini temizlemeye kendi evini fışkı götürüyor) . Evim evim canım evim iyiki çok eşyam yok iki koltuk bir halı ruhum daralıyor benim yeminle 

23 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kaynami ile beraber mi yasiyon sen ya benim 3cocuk bide hamile çocuklarım çok yaramaz gel evimi gör tertemiz mis eşek kadar insanların dağıtıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya kayınvalideye parası neyse veririm ne demek insanlık nereye gidiyor daha neler duyacağız artık...
0 oy
(745 puan) tarafından
Canım mecbur değilsin kim ne diyorsa desin umrumda olmaz ben kaynanamın evini hiç temizlemem tek yaşasa sorun değil ama eltimle bir oturuyorlar banane onun bokunu benmi temizleyeceğim kimse agzını açıp bi bktaa diyemiyor, 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 641 göst.
7 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ysf (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
1 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.