Kizlar oğlum 3 bcuuk yaşında ccok kavgaci nerde çocuk görse itekler bu durum beni çok üzüyor hep uyarıyorum yapma diye evden çıkmadan bile konuşuyorum iyice bak kimseyi itme vurma diye ama dinlemiyor hiç beni Parka gidiyoruz günlük hergun bı kavga beni çeşit çeşit insanla muhattap ediyor Bende mecbur koruyorum çocuğumu tamam ben uyarırm sizin bagirmaniza gerek yok diyorum herkese ama içten içe kendimi yiyorum Bide 9 aylık bebeğimde var oda bişey anlamiyo parka gidince abisi yuzunden çocuğa hiç bakamiyorum dk başı adım adım peşindeyim Sürekli uyarı halindeyim çok sklnca gelip bebek arabasını alır çamura sokar elinden alınca kendini yerlere atar Hadi eve dyince kaçar gider parkta çok büyük kaybolacak diyede korkuyorum zaten beni hiç dinleemiyorr Tuvalete aliştrmiştim onu bile bıraktı altına yapmaya başladı yine Özel eğitime goturuyorum durumu anlatıyorum ama öğretmenler diyoki derstte aksi bı çocuk değil muhtemelen size karşı böyle diyolar Ben napabilirim bilmiyorum ne isterse alırım severim sarılırım öperim ama bu çocuk böyle yaptıkça kendimden tiksinmeye başlıyorum ben ne iğrenç anneyimde yetiştiremiyorum diyorum hep
Yazınızı okuyunca aklıma okuduğum kitabın özellikle anneye aksi olup çevreye yumuşak olan çocuklarla ilgili kısmı geldi. Yani burada yazıldığı gibi çocuğunuzun size aksi olma sebebi sizin kötü anne olmanız yada otorite kuramamanız değil sizin yanınızda kendini güvende hissetmesi. Çocuk, annesinin yanındayken güvende olduğunu bildiği için rahat davranır ve gün boyu olan sinirini, stresini anneden çıkartır. Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim faydası olacaktır diye düşünüyorum. Kitabın adı: "Denemediğim yol kalmadı!" Okuduğum en iyi ebeveynlik kitaplarından biri, önce sorunu gösterip sonra çözüm yolları sunuyor umarım faydalanırsınız.
1,489,160 soru
24,340,556 cevap
346,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın