Gelin kaynana toprağına çekermiş :D sizce doğru mu??
Ne benzeyeceğim be ona :D Ben anamla babamın kızıyım :D Allah vermiş ona 2 tane oğlan onlar bile benzemiyor da karı kocaya ben mi benzeyeceğim :D
Hic bileeeee :D kaynanam asiri merakli ve patavatsiz . Ben se beni ilgilendirmyen konulara asla yorumda bulunmam sormam. Nerde ne konuscagmi yasim kucuk olmasina ragmen bilirim.
Kaynanasi batsn. Ne çekecm be o yılana :)
Çok doğru :)
Bende duymuştum öyle bisey :D
armud dibine düşermiş
gelin ocağa gelirmiş:D
Ispatli atasozleri))))
İlk kez duydum:-)
Allah korusun be ya :(
Hc sanmiyorum hrks kndi topragna ceker:):)
Ne kadar dogru bilmiyorum ama bazi istisnalar olur mesela uzum uzume baka baka kararir misali (bence)
Valla hiç cekmemisim benim elim çok açık o cimri 5 yıllık gelinleriyim 1 tane 15 tlik tişört aldı şimdiye kadar oda herkes gelinine hediye alıyor die =D ben her gittiğimde elim asla bos gitmem mesela 5 aylık oldum 2 kez geldi düşün =D karşı apartmanimda oturuyor 5 dakika yol
Allahım korusun. Benzemiyoz da çok şükür :)
Dogru canim kaynanamla huylarimiz cok benzer
Sanmam ya en azından ben imkansizim hic sürtüşme bile olmaz olamaz:))
Ben öyle değilim öyleymişim gibi davranıyorum :D :D
Valla git Gide çekiyor gibi ama bakalım hayırlısı.
Bnce dogru ama bazi yerleri :D kaynanamda dile getrir bnu :D
Kayinvalidem olmadığı için bilmiyorum huyu nasıldı ama bizde damat kayinpeder toprağina çekti galiba esimle babamin cok ortak yönü var :))
Ben ve kaynanam aslaaa :)) bn türk o deas askeri
Ben benziyom hemde coook sanki bunun kiziyim bende saskinim valla boyle bisey nasil olur diye =) humum bezemesinde aman allah boyle benzesem olur
Ben eşime evlenmeden önce sormuştum annen nasıl birisi diye aynaya bak demişti haklıymış:D
1,487,854 soru
24,321,807 cevap
345,347 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın