Yoo kreşin faydalarını bir bilseniz böyle konusmazsiniz benim kardeşim hiperaktif bir çocuktu ilaç vermedik ilaçlara maruz kalsın istemedik ve doktor tavsiyesi ile 3 yaşında yarım gün kreşe başladı 3 yıl kreş bir yıl anaokuluna gitti ama kardeşimin gelişimi normale döndü eğer biz eve kapatsaydik o çocuğu hiç normal olma şansını yakalamayacakti belki ,kreşe yazdirmayip ailem ilgilenmese direk 7 veya 6 yaşında okula baslasaydi okulda durmadigi için kesin öğretmenleri sınıfta istemeyecekti ve sorunlu öğrenci gözüyle bakacaklardi sinif huzurunu bozan ,bu çocuk durmuyor alın gibi söylemler olacaktı , o aradaki 4 yıl gittiği okul öncesi eğitim sayesinde şuan okul hayatı çok başarılı fen lisesine giden bir çocuk ,okul öncesi eğitim sayesinde sosyal yönden ve okul hayatına, toplum içinde nasıl davranması gerektiğini öğrendi ve ön bir hazırlık oldu hiperaktiviteyi yendi ,yurt dışında 2 yaşında basliyorlar okul öncesi eğitime benim oğlumda 2 yaşında seneye 3 yaşına girince kısmetse yarım gün kreşe vereceğim bende gerekirse imkanlarından kıssacagim yine göndermeye çalışacağım ,kreş faydalı uzmanlar bile öneriyor ,yani en ufak şeyde çocuğunuzu kreşe yazdırın demezlerdi yoksa doktorlar