0 oy
714 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (704 puan) tarafından

image

bebeğim ayrıntılı ultarona girdiğimde doktor ayakalrı içe dönük demişti neyse doğdu kızım çok şükür. Hastanede kadn doğm doktorm ve ilk muayenesini yapan doktorum dönük değil ayakları saglıklı dediler eşim ve içimize sinmedi ortopediye götürdük oda dönük alçıya alalım dedi biz tek doktorla kalmayalım dedk başka doktora götrdk oda dönük değil masaj yapn sadece düzelir dedi aynı şu resimdeki gbi bebeğim ayagını içe çeviriyor canı isterse düz tutuyor tutabiliyr yani ama genelde bu şeklde çeviriyor bu durum sizce düzelir mi çok bebekte görüyorm bunu ama Bi tane doktor vr deynce içimde şüphe kaldı

4 Cevaplar

0 oy
(5,935 puan) tarafından
2 dr da dönük degil demiş ama benim bebegim de resimdeki gibi uyurdu ayağını o sekil yapıp ilk 4 ay ama bir sorun yoktu 11 aylik şimdi 
(704 puan) tarafından
Bnm uyurken değil cnmda genel olrak böle tutuyor ama bazende düzeltiyor düz tutuyor çok nadirde olsa 20 günlüğüz
(5,935 puan) tarafından
Alışkanlık yapmış olabilir canım 40 i çıktıktan sonra düzelir
(214 puan) tarafından
Anne karninda devamli bu posizyonda kaldiysa biraz uzun sürer canim sonradan gecer sen masaj yap bebek yagiyla iyilesir insallah
(704 puan) tarafından
İnşallah canm inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Demekki öyle kıvırmaya seviyor :)

Alçı felan durup duran bebeğin bacaklarını bozacaklar :( masaj yap daha mantıklı geliyor kulağa. Ama umarım ciddi bişey değildir 
(704 puan) tarafından
Ciddi boyutta değil cnm isterse düz tutuyor ama genel olrak devmlı kıvrık tutuyor
0 oy
(779 puan) tarafından
Canım benim kızımın da ayağı dışa dönük doğduğunda söylediler. 40 gün yoğun bakımda kaldı başka sıkıntılardan eve geldik ben hergün zeytinyağı ile ovuyordum 4 aylıkken ortopediye götürdüm bişeyi kalmamış düzelir dedi büyüdükçe. Şimdi 7 aylık hala düzelme yok yarına randevumuz var başka hastaneye götürcem bende canım. 
(704 puan) tarafından
Banada haber et cnm ne Dick doktor
(779 puan) tarafından
Canım şimdi geldik hastaneden ve beni baltalimanı kemik hastanesine yönlendirdi orda çocuk ortopediye görün dedi takip ederler dedi. Bence düzelir ama riske atmamak gerekir dedi belli Bi yaşa gelirde düzelmezse işte o zaman ameliyat yapılır dedi. Bence riske atmaya gerke yok ben götürcem oraya da
(704 puan) tarafından
Şimdi erken teşhis edilirse ne oluyomş peki nasl dışa dönük senn baya dönümü cnm
(704 puan) tarafından
Çok geçmş olsun bu arada canm inşallah düzelir
(779 puan) tarafından
İnşallah canım Vala ayakta tuttuğum zaman baya beli ediyor dışarıya bakıyor sol ayağı
(704 puan) tarafından
Bnmde sol ayak cnm içe çeviriyor devmlı uyku halinde kndnde değilse Düz tutuyor
(779 puan) tarafından
Canın post açıcam bak
(704 puan) tarafından
Yazdım cnm Oraya da hep mi öle hç düz tutmuyormu
0 oy
tarafından
Benim yigenimde böyle biz duzeltikce yine aynı şekilde topluyodu çok k şükür  bir sorunu da yok düzeldi şimdi 
(704 puan) tarafından
İnşallah bizimde düzelir cnm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,954 soru

24,190,746 cevap

336,871 kullanıcı

...