0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 yaşında 1 haftadır pizza pizza diyip duruyor çizgi film izlerken görmüş evde yaptım ben hayır bundan değil bi abi getiriyordu çizgi filmde gördüm dedi düşündüm evde yaptım ya unutur dün akşam rüyasında ohh  pizza çok güzel deyip duruyordu dedim bi küçük boy söyleyim gözünde kalmasın 4 dilim pizza 135 tl şok oldum oğluma da söylemiştim gel sipariş verelim diye heveslendirdim vazgeçemedim sonra oğlum yedi sonuçta gözümde kalmadi ama yani bu pahalılık nereye gidiyo 4 dilim ya elim kadar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
135 TLcik mi çok azmış 235 TL olmaliydi
(70 puan) tarafından
Yok zaten dışardan yemek yemeyeli yıllar oldu belki :) bitmiş yani dışarda yemek yemek devri bitmiş kız bundan 5 tane yesem anca doyarim ben
tarafından
Eskiden disarda yemek yemek lüks değildi artık lüks bile değil imkansız ee ekonomiyi batiranlar buna saksak edenler saolsun
(70 puan) tarafından
Asla hakkımı helal etmiyorum ben el kadar pizza için 1 haftadır belki unutur diye düşünüyosam asla hakkimi helal etmiyorum
tarafından
Hiçbirimiz etmiyoruz
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Normal canım icindeki malzemelerden dolayı öyle yaptılar en son artık ucuz bir şey kalmadı ki zaten 100 TL 10 TL gibi olmuş o kadar değersizlesmis
(70 puan) tarafından
Aman çok pahalı be vallah büyük insanım dişinin kavuğuna yetmez elim kadar şey
(7,369 puan) tarafından
Öyle canim malesef çocuklar istemedikce alınmaz zaten
(70 puan) tarafından
Vallah öyle bana kalsa asla şu fiyata almazdim
(7,369 puan) tarafından
Canım gayet normal çünkü paramız çok degersizlesti önceden paramızın değeri vardı maaşınız 5 bin olsada gecinebiliyorduk paramızın değeri vardı bir şeyler alabiliyorsun şimdi herşeye o kadar zam geldi ki paramız degersizlesti aldığımız 11 bin yetmiyor hiç bir şeye
(70 puan) tarafından
Ya ben çok iyi hatırlıyorum bundan 3 sene önce hee hemde ôyle çok uzun süre önce değil 1300 kira veriyorduk eşim 3300 aliyordu 2 bin lirayla kenara para bile koyuyorduk ama o koyduklarimizi hep harcadik bitirdik pahaliliktan artik
(7,369 puan) tarafından
Evet canım baya kötü ekonomi şuanda
(70 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun
(7,369 puan) tarafından
Amin canım ev sahipleri acımasız herşey pahalı ne diyelim halimize şükür
(70 puan) tarafından
2 bin tllik kirayi 6 bin yaptı martta çıkın dedi ne yapıcaz bilmiyorum vallah
(7,369 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ama haklı taraf siz siniz şuanda 6000 yapamaz fahiş fiyata giriyor fırsatçılar Allah ıslah etsin onları
0 oy
tarafından
Çocuklara helal hoş olsun ama gerçekten haklısın ateş pahası herşey
(70 puan) tarafından
Öyle gercekten Allah yardımcımız olsun
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Dondurulmuş pizza sevmem ama Tarım Kredi market varsa oranın ki güzel tavsiye ederim 2 tane alınca 3 kişi doyuyoruz 
tarafından
Dolapdami canm şu orda pişiyor ya öğle birsey mi fiyati nedir
(2,088 puan) tarafından
Dondurulmuş pizza dolapta oluyor evde pişiriyoruz. 60 TL ydi galiba fiyati ben 2 aydır markete gitmedim bilmiyorum arttı mı?
(70 puan) tarafından
Yok o market ki zaten daha da almam çok isterse bimden alirim
(2,088 puan) tarafından
Tarım kredi nin kini ben süper fresh ten falan daha çok beğeniyorum
tarafından
Gidnce baklim sağolun
0 oy
tarafından
A101 de var ordan al en iyisi
(70 puan) tarafından
Ay hiç aklıma gelmedi vallah
tarafından
Bir dahakine aklında olsun kız hem daha uygun oluyor içinde 4 tane falan oluyor fırında 12 dakika falan di galiba durunca hazır oluyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 508 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
+1 oy
28 cevap 958 göst.
28 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,124 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,812 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,458 soru

24,058,727 cevap

330,037 kullanıcı

...