Hangi pencereden baktigina bağlı aslında hani Bi ise girersin de çalışmak zorunda olduğun için çalışırsın ama mutsuzsundur buda onun gibi bisey gibi sanki samimi Bi şekilde söylüyorum eşim dağınık biri değildir kirlilerini falan öyle ortada bırakmaz ama evde de pek biseye sürmez elinin altında bardak falan varsa gidip makinaya değil en azından lavabonun içine koyar bazen çok söylenir evin içi çok kötü oldu diye şu an 33 haftalık hamileyim ondan ötürü
pek ilgilenemiyorum evle.. ama sonra sana bisey demiyorum askim sende haklısın hallederiz Bi şekilde sen merak etme der
o isteyken haftaya ben yapcam haberi yok tabi
Özelikle bu dönem sofrayı o kaldirir normalde kalkıp çay koyma huyu yoktur ama yine çay falan getirir yani zora kalınca yapıyorlar Bi şekilde göstermeye calisyolar kendilerini bu bile yeterli benim için acikcasi
Açıkça söylemek gerekirse Normal zamanlarımda olsa elini hiç biseye surdurtmem yapamadığı için değil en azından biz evde çok bunalınca yarım saat oturup Bi kahve yapıp yarım saat Bi kafa dağıtıyoruz
Onlar el.isinde birilerinin emri altında yapmadıkları zaman sıkıntı yaptıklarında yorgun yoruldum oturdum deme fırsatları yok ben de çalıştım dışarıda az çok zorluklarını biliyorum 14 senelik evliliğim de o yüzden hiç demedim ben evde çalışıyorum sende gelince bana yardımcı olacaksın falan işte olmadığı zamanlarda zaten Bi şekilde tolare edebiliyor bunu